E-mail instellen Iphone/iPad

Voor het instellen van de mail op een iphone of ipad dien je de volgende instructie te volgen. Op deze manier heb je de zekerheid dat alle gegevens correct goed ingesteld staan en jouw mail direct goed werkt.

Stappenplan

• Ga naar “Instellingen” en tik op “Mail”
  • Tik op “Accounts”
  • Tik op “Nieuwe account”
  • Selecteer hier jouw mailprovider. In dit geval selecteren we “Andere”. (IMAP)
  • Tik op “Voeg e-mailaccount toe”
Je kan nu de aanmeldingsgegevens invoeren:

Aanmeldingsgegevens

• Vul bij “Naam” jouw naam of bedrijfsnaam in
  • Vul bij “E-mail” jouw e-mailadres in
  • Vul bij “Wachtwoord” het wachtwoord van je e-mailadres in
  • Bij “Beschrijving” hoef je niks in te voeren

Je kan nu de servergegevens invoeren:

Server inkomende post

• Vul bij “Hostnaam” de inkomende mailserver in. Bijvoorbeeld srv485.bsmedia.nl
  • Vul bij “Gebruikersnaam” jouw e-mailadres in
  • Vul bij “Wachtwoord” het wachtwoord van je e-mailadres in

Server uitgaande post

• Vul bij “Hostnaam” de uitgaande mailserver in. Bijvoorbeeld srv485.bsmedia.nl
  • Vul bij “Gebruikersnaam” jouw e-mailadres in
  • Vul bij “Wachtwoord” het wachtwoord van je e-mailadres in
  • Tik op “Volgende”
  • Tik op “Bewaar”
  • Het e-mailaccount is succesvol geïnstalleerd. Je kan het e-mailaccount testen door een test e-mail te verzenden