Een pagina toevoegen

Met een paar klikken is het mogelijk om een pagina toe te voegen in WordPress. 

Toevoegen pagina

 1. Ga naar “Pagina’s”
 2. Klik op de button “Nieuwe pagina”
 3. Bij “Titel toevoegen” kun je de titel van de pagina toevoegen
 4. In het tekstvak kun je de “Content” toevoegen. Het is ook mogelijk om hier afbeeldingen, shortcodes, formulieren en links toe te voegen
 5. Bij “Publiceren” kun je door op de blauwe button “Publiceren” de pagina publiceren. Indien je de pagina nog niet zichtbaar wil maken, dan klik je op de button “Concept opslaan”

De pagina is nu aangemaakt, maar nog niet zichtbaar voor bezoekers. Om de pagina zichtbaar te maken dien je de pagina te koppelen aan het menu.

Toevoegen aan menu

 1. Ga naar “Weergave” en klik in het submenu op “Menu’s”
 2. Selecteer bovenaan de pagina het gewenste menu en klik op de button “Selecteren”
 3. Aan de linkerzijde kun je bij “Menu items toevoegen” het item “Pagina’s openklappen Bij “Meest recent” staan de laatst aangemaakte pagina’s. Via “Alles tonen” zijn alle pagina’s te zien. Selecteer hier de gewenste pagina en klik op de button “Aan menu toevoegen”
 4. Het menu-item is toegevoegd aan het menu. De positionering van het menu-item kun je aanpassen, door het item te slepen naar de gewenste locatie
 5. Klik op de blauwe button “Menu opslaan” om het menu op te slaan

Tip: In sommige gevallen kan het zijn dat de breedte van het menu door de aanpassing is aangepast, waardoor het menu niet meer op één regel zichtbaar is, maar op twee regels. Onze helpdeskmedewerkers kunnen samen met jou kijken of er mogelijkheden zijn om ook de visuele weergave optimaal te maken. Je kan dit kenbaar maken door een e-mail te sturen naar support@bsmedia.nl. Wij zullen dit verzoek zo snel mogelijk en uiterlijk binnen enkele werkdagen behandelen.

Geen enkele update van B&S Media meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.