Webdesign Beemster

Is het hoog tijd dat jouw website eens in een nieuw, modern jasje gestoken wordt? Of heb je zelfs nog helemaal geen bedrijfswebsite? Laat deze dan (opnieuw) ontwikkelen door de specialisten van ons team webdesign in Beemster!

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Bel ons, stuur een e-mail of gebruik het contactformulier hiernaast.

038 337 6678   info@bsmedia.nl

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw website? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Webdesign Beemster

Tijden zijn veranderd

De online wereld verandert razendsnel. Wat vijf of tien jaar geleden nooit voor mogelijk werd gehouden, is inmiddels alweer achterhaald. Ontwikkelingen volgen elkaar in sneltreinvaart op. Smartphones worden almaar geavanceerder, mobiel internet wordt nóg sneller, met behulp van hotspots kunnen we op onze laptop of tablet overal op internet en websites worden aangepast aan de groeiende vraag naar informatie. Daarom kun jij als ondernemer niet achterblijven. Kies voor een webdesign door ons team in Beemster dat helemaal van deze tijd is. Een webdesign dat klanten voor je binnenhaalt!

Of jouw business nu voornamelijk online is of dat je een fysieke winkel runt: een goede website is voor ieder bedrijf onmisbaar. Negen op de tien consumenten die op zoek zijn naar lokale bedrijven raadplegen immers eerst het internet. Dan wil jij degene zijn die er met een professionele website uitspringt! 

Ga voor een site die echt fungeert als uithangbord van jouw bedrijf. Een site die precies vertelt wie jullie zijn en wat jullie doen. Een website met een webdesign waar (door ons in Beemster) tot in de puntjes is nagedacht, bezorgt ieder bedrijf meer omzet. Wacht dus niet langer en neem vandaag nog contact met ons op!

Responsive website laten maken in Beemster

Een belangrijke verschuiving die we in de afgelopen jaren hebben zien plaatsvinden is die van desktop naar mobiel. De smartphone is ons belangrijkste hulpmiddel geworden. Even snel kijken of de kapper geopend is? Op zoek naar de dichtsbijzijnde bouwmarkt? Of kijken bij welke supermarkt het bier in de aanbieding is? We tikken het razendsnel in op onze mobiele telefoon en hebben binnen no-time het antwoord.

Als ondernemer is het belangrijk hierop in te spelen. Je wilt je (potentiële) klanten altijd en overal zo goed mogelijk kunnen bedienen. Dus ook wanneer zij bij de bushalte staan te wachten en plotseling bedenken dat ze met hun smartphone nog gauw even op zoek moeten naar een fietsenmaker in de buurt van het station, moet de website van jouw fietsenzaak daar op voorbereid zijn. Dat wil dus zeggen: een website die is geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. In vaktermen noemen we dit een responsive webdesign: een webdesign dat zich automatisch aanpast aan de afmetingen en daarbij horende mogelijkheden en beperkingen van het scherm van de gebruiker. Alle websites die ons team webdesign in Beemster bouwt, worden standaard volledig responsive opgeleverd.

Neem contact op

Website Laten Maken Beemster

Wij bouwen websites samen met jou

Goed, wij van B&S Media hebben natuurlijk de kennis en kunde in huis om van jouw nieuwe website echt iets moois te maken. Dit doen we immers al sinds 2007 en de reviews die we sindsdien hebben mogen ontvangen liegen er niet om. Alle vele honderden tevreden ondernemers gingen je voor. Maar in één ding moeten we wel eerlijk zijn: wij kunnen het niet alleen. We hebben immers alle knowhow in huis als het aankomt op webdesign in Beemster, maar kennen jouw bedrijf vanzelfsprekend niet door en door. Daarom hebben we jouw hulp nodig. We bouwen jouw nieuwe website niet alleen voor jou, maar ook samen met jou.

We hebben het in de eerste plaats dan eenvoudigweg over smaak. Jij wilt straks een website waarop je trots kunt zijn. Maar wat onze webdesigners wellicht mooi vinden, hoeft niet per se overeen te komen met jouw smaak. En over smaak valt niet te twisten. Zodoende laten we het kiezen van het ontwerp, met bijbehorende kleuren, aan jou over. Waar dat gewenst is geven we natuurlijk advies en we hebben talloze voorbeelden om je op weg te helpen.

Daarnaast – of eigenlijk voornamelijk – is het doel van je website iets om goed over na te denken. Wie vormen je doelgroep? Wil je met je nieuwe website klanten naar je fysieke winkel trekken, webshopbestellingen binnenhalen of de nadruk leggen op het aanvragen van offertes? Het doel is allesbepalend voor de inrichting van de website. Tijdens het eerste kennismakingsgesprek gaan we hier dan ook meteen nauwgezet op in.

Benieuwd naar ons werk?

Bekijk ons portfolio
B&S Media Internetmarketing team
Internetmarketing Adviseurs

Webdesign Bedrijf Beemster

Website pakketten
MKB
Premium MKB
Maatwerk
Website pakketten
Algemeen
Toegewijde projectmanager
Geoptimaliseerd voor desktop, mobiel en tablet
Snelle en zoekmachinevriendelijke website
Gebruiksvriendelijk CMS
Call to action voor optimale conversie
Bezoekers meten
Maatwerk functionaliteiten
Design
Responsive design
Jouw logo en kleuren
Website op basis van een thema
Aanpassingen in het thema
Op maat gemaakt design
Wireframes
Moodboard en styleboard
Content
Jouw teksten en afbeeldingen
Aantal gevulde pagina's (met aangeleverde content)
5
10
15
Contactformulier
Aantal redirects inclusief
10
25
50
Hosting
24/7 monitoring
Gratis .nl domeinnaam
Veilige en snelle webhosting
Dagelijkse back-ups (tot 7 dagen)
Gecontroleerde updates
Veilig en vertrouwd SSL certificaat (HTTPS)
Veiligheidsmonitoring
Snelheidsmonitoring
Uptime monitoring
E-mailadressen
10
20
30
Opslagruimte
5GB
7,5GB
10GB
Geavanceerde mogelijkheden
100 kwalitatieve plugins (t.w.v. 15k)
Online marketing dashboard

Ons webdesign in Beemster levert jou geld op

Veel ondernemers die een nieuwe website laten bouwen door onze webdesigners in Beemster, hebben het idee in hun hoofd dat deze website er vooral mooi en strak moet komen uit te zien. “Dan komen de klanten vanzelf wel”, is vaak de achterliggende gedachte. Wat ons betreft is dit echter omgekeerd redeneren. Het doel moet zijn een website op te leveren die jou straks meer omzet en dus meer winst gaat opleveren. Een mooi, professioneel design draagt daar zeker aan bij, maar is geen doel op zich.

Belangrijker is om te bedenken wat je precies met je website wilt bereiken. Hierboven gaven we al enkele voorbeelden. Online bestellingen genereren, ingevulde offerte- of contactformulieren, bezoeken aan je winkel, binnenkomende telefoontjes: dát is wat je uit je website wilt halen. Op basis hiervan bepalen we hoe de structuur van de site eruit moet komen te zien. Want hoe mooi het design van de homepage ook is: je wilt bezoekers van een webshop zo snel mogelijk op een productpagina hebben, zodat ze een bestelling kunnen plaatsen.

Dat de kans hierop groter is wanneer de website niet alleen functioneel is, maar er ook nog eens mooi en netjes uitziet, staat buiten kijf. Daarom werkt er bij ons altijd een team zowel front-end als back-end developers aan jouw website. Eerstgenoemde houdt zich voornamelijk bezig met het design, laatstgenoemde met de achterliggende functionaliteiten. Zo ontwikkelt ons team webdesign in Beemster een website waarin doelgerichtheid en uitstraling verenigd worden.

Neem contact op

Projectmanager Michel B&S Media

Projectmanager vertelt

“Wij staan ook voor je klaar na livegang. Dus ook wanneer je website straks online is, kun je ons altijd bellen of mailen wanneer je ergens tegenaan loopt. Onze afdeling webdesign staat ook dan graag voor je klaar. In veel gevallen zullen we je op afstand kunnen uitleggen hoe je te werk kunt gaan en als je er echt niet uitkomt lossen wij je probleem graag op.

Michel Hamer, projectmanager Webdesign
Webdesign Bureau Beemster

Haal echt álles uit je nieuwe website

Dat webdesign één van de specialiteiten is van ons bureau in Beemster moge duidelijk zijn. We zijn echter meer dan alleen een webdesignbureau. Bij ons in Beemster werken daarnaast bijvoorbeeld specialisten op het gebied van zoekmachineoptimalisatie (SEO), Google Ads (SEA), social media en contentproductie. Daarmee zijn we het grootste full-service internetmarketingbureau van de regio.

Wij zorgen niet alleen voor de bouw van professionele websites, maar doen er ook alles aan om zoveel mogelijk relevante bezoekers te genereren. Kortom: we maken jouw bedrijf online vindbaar. Mocht je na het laten bouwen van jouw nieuwe website dus ook willen investeren in online marketing, dan bespreken we ook graag de mogelijkheden op dit vlak met je. Dit kan vanzelfsprekend op ieder moment, dus ook wanneer je website straks alweer een poosje in de lucht is.

Referenties

Weten waarom al meer dan 1000 bedrijven voor ons webdesign bureau in Kampen hebben gekozen?

Glasvezelbehangers Referentie

Gerlof Jansen

glasvezelbehangers.nl

“Voor mijn bedrijf Glasvezelbehangers.nl heb ik zaken gedaan met veel online marketingbureaus. Hierdoor heb ik veel geleerd over internet marketing. Een goede website neerzetten en mooie posities in Google creëren kost tijd en geduld. Bij B&S Media blijven ze consequent de juiste handelingen doen en houden daarbij rekening met de website en mijn concept. B&S Media heeft het vertrouwen helemaal gewonnen bij mij, omdat alles wat zij zeggen en doen ook echt klopt. Ze hebben alles in huis waar ze goed in zijn; van SEO en SEA tot webdesign. Kortom, een goed bedrijf om hier alles onder te brengen.“

Lees

Gerard Tolkamp

kuehlmoebel247.de

“Kühlmöbel247.de is een Duitse webshop op het gebied van koelmeubelen en Amerikaanse koelkasten. B&S Media is de vierde SEA partner die ik geprobeerd heb (de eerste drie haalden de resultaten niet) en zoals ik verwachte kan ik goede rendementen halen met een goede AdWords campagne. Dat ze ervaring in huis hebben op de Duitse markt en echt verstand van Google Advertising is wel gebleken op mijn zoekwoord “Amerikanischer Kühlschrank”. De Adwords campagne heeft ontzettend veel concurrentie en B&S Media heeft me Google Shopping geadviseerd. Sinds ik dat doe, verkoop ik gemiddeld 5 Amerikaanse koelkasten per maand meer, waarmee ik op de investering een rendement van plus 200% scoor! Dat moet ook het motto zijn van B&S Media : Show me the Money!“

Lees

3 veelgestelde vragen over webdesign in Beemster

Een nieuwe website laten maken begint bij het in kaart brengen van jouw behoeften en online doelstellingen. Op basis van deze input en onze ervaring wordt de complete website vormgegeven en ontwikkeld.

Dat is een vraag die veel ondernemers zich stellen wanneer zij erover denken om een nieuwe website te laten maken. Echter is iedere website verschillend, waardoor ook de kosten van een website altijd verschillend zijn. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Een webshop neemt meer kosten met zich mee dan een eenvoudige informatieve website. Naar aanleiding van een vrijblijvend gesprek kunnen wij je altijd snel een richtlijn geven.

Nee, bij B&S Media Internetmarketing werken wij met open source cms systemen zoals WordPress en Magento. Gebruik van deze software is volledig gratis. Wel krijg je te maken met een jaarlijkse investering. Deze jaarlijkse investering is bedoeld om je website draaiende te houden, te beveiligen en te updaten.

 

* Maak je gebruik van aanvullende functionaliteiten? Dan zullen we in sommige gevallen plugins moeten gebruiken waarvoor licentiekosten in rekening worden gebracht.

Ga voor webdesign door B&S Media uit Beemster!

Sta jij ook te springen om een mooie, nieuwe website die jouw bedrijf verder helpt? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. We zijn benieuwd naar je ideeën en denken graag eens met je mee!

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.