Webdesign Hof van Twente

Het succes van veel bedrijven valt of staat bij een goede, professionele website. Kies er daarom voor jouw website te laten ontwikkelen door B&S Media, dé specialist in webdesign van Hof van Twente en omstreken. Al talloze mkb’ers hebben we sinds 2007 aan een prachtige en bovenal omzet genererende website mogen helpen. Haal vanaf nu dus ook écht alles uit je bedrijf en laat onze webdesigners in Hof van Twente jouw nieuwe website bouwen! Je zult er geen moment spijt van krijgen.

De bouw van een nieuwe website in Hof van Twente begint natuurlijk met een idee. Neem contact op door het formulier hiernaast in te vullen, stuur een e-mail of bel ons.

038 337 6678   info@bsmedia.nl

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw website? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Webdesign Hof Van Twente

Ga voor een mooie én functionele website

Bij ‘webdesign’ in Hof van Twente is de eerste associatie toch vooral een website die er gelikt uitziet. Mooie kleuren, goede overgangen, nette uitlijning, leuke mogelijkheden tot interactie, je ziet het vast helemaal voor je. En natuurlijk, het design van je nieuwe website is zonder meer van groot belang. Een potentiële klant zal vrij gauw weer afhaken wanneer hij/zij op een website belandt die met digitaal plakband bij elkaar lijkt te worden gehouden. Niet voor niets wordt de website vaak beschouwd als hét visitekaartje voor de ondernemer.

Conversiegericht webdesign

Maar een ‘mooie website’ is niet het belangrijkste. Je doet een beroep op onze afdeling webdesign in Hof van Twente omdat je een website wilt die je zich uitbetaalt. Een website die jou meer klanten, meer aanvragen, meer verkochte producten, meer omzet en uiteindelijk meer winst oplevert. Daarom richten onze webdesigners in Hof van Twente jouw nieuwe website op zo’n manier in dat bezoekers haast niet anders kunnen dan op die bestel- of offerte aanvraagknop klikken. Een conversiegerichte website dus.

De technische kennis hiervoor hebben wij ruimschoots in huis. Onze webbouwers hebben ruime ervaring en weten precies welke onderdelen van belang zijn om klanten binnen te halen. Soms kan een kleine verandering, zoals een andere kleur voor een knop of een contactformulier net op een andere plek, een groot effect teweegbrengen. Maar we hebben hiervoor ook jouw input nodig. Je doelgroep is immers bepalend voor de inrichting van je website en die doelgroep ken je als ondernemer zelf als geen ander. Samen met jou realiseren we dus een webdesign in Hof van Twente waar jij straks de vruchten van zult plukken!

Neem contact op

Website Laten Maken Hof Van Twente

Webbouwer Hof Van Twente

Online marketing en webdesign in Hof van Twente

Wij zijn natuurlijk niet het enige webdesignbureau in Hof van Twente en omstreken, maar wel het beste. Dat blijkt wel uit de vele honderden prachtige reviews die we op diverse platformen hebben mogen ontvangen. Wij hechten waarde aan jouw mening en willen jouw nieuwe website dan ook echt samen met jou bouwen. Vooraf bespreken we uitgebreid je wensen, we maken een schets die we je sturen ter beoordeling en ook tijdens het bouwen van de website hebben we regelmatig contact. We passen ‘m net zo vaak aan tot jij voor de volle honderd procent tevreden bent.

Bovendien zijn onze webdesigners in Hof van Twente niet de enigen die aan jouw website werken. B&S Media is een online marketingbureau en we kunnen dan ook een beroep doen op specialisten uit verschillende expertisegebieden. Naast websites maken helpen we bedrijven namelijk ook hun online vindbaarheid te verbeteren met behulp van zoekmachineoptimalisatie en Google Ads. Vanuit hun vakgebied denken zij dan ook mee bij de bouw van jouw nieuwe website. En daarnaast hebben we professionele tekstschrijvers in huis, die pakkende content kunnen schrijven om jouw bezoekers straks over de streep te trekken.

 

Internetmarketing Adviseurs

Webdesign Bedrijf Hof Van Twente

Benieuwd naar ons werk?

Bekijk ons portfolio
B&S Media Internetmarketing team
Website pakketten
MKB
Premium MKB
Maatwerk
Website pakketten
Algemeen
Toegewijde projectmanager
Geoptimaliseerd voor desktop, mobiel en tablet
Snelle en zoekmachinevriendelijke website
Gebruiksvriendelijk CMS
Call to action voor optimale conversie
Bezoekers meten
Maatwerk functionaliteiten
Design
Responsive design
Jouw logo en kleuren
Website op basis van een thema
Aanpassingen in het thema
Op maat gemaakt design
Wireframes
Moodboard en styleboard
Content
Jouw teksten en afbeeldingen
Aantal gevulde pagina's (met aangeleverde content)
5
10
15
Contactformulier
Aantal redirects inclusief
10
25
50
Hosting
24/7 monitoring
Gratis .nl domeinnaam
Veilige en snelle webhosting
Dagelijkse back-ups (tot 7 dagen)
Gecontroleerde updates
Veilig en vertrouwd SSL certificaat (HTTPS)
Veiligheidsmonitoring
Snelheidsmonitoring
Uptime monitoring
E-mailadressen
10
20
30
Opslagruimte
5GB
7,5GB
10GB
Geavanceerde mogelijkheden
100 kwalitatieve plugins (t.w.v. 15k)
Online marketing dashboard

Maatwerk website of op basis van een thema

Sommige klanten komen ons binnen en hebben hun toekomstige website al helemaal in hun hoofd. Zelf bedacht, met een creatieve geest. Anderen hebben online inspiratie opgedaan en hebben een website gevonden die als perfect voorbeeld kan dienen. Weer anderen hebben nog geen flauw idee en laten het graag aan ons over. In al deze gevallen kunnen wij je van dienst zijn.

Maatwerk

In het eerste geval kan ons webdesignteam in Hof van Twente jouw nieuwe website volledig op maat maken. Samen met jou maken we dan een schets en bespreken we welke functionaliteiten jouw nieuwe website allemaal dient te bevatten. Daarbij is niets, maar dan ook echt niets onmogelijk. Met een maatwerkwebsite krijg je een volledig unieke website, waarmee je je optimaal kunt onderscheiden.

Thema

Je kunt daarentegen ook kiezen voor een website op basis van één van de vele thema’s die WordPress, waarin we jouw website doorgaans bouwen, ter beschikking stelt. Veel van deze thema’s zijn zelfs gratis. Zo zijn er thema’s die speciaal zijn ontwikkeld voor een specifieke branche. Deze hoeven we dan alleen nog om te bouwen naar jouw huisstijl, maar de basis staat dan al. Met behulp van de duizenden plugins die WordPress kent, zijn bovendien alle gewenste functionaliteiten in te bouwen. Op deze manier bouwen onze webdesigners in Hof van Twente een zeer professionele website, maar hebben ze hiervoor aanzienlijk minder tijd nodig dan voor een maatwerkwebsite. Vanzelfsprekend liggen de kosten hiervoor dan ook lager.

Projectmanager Michel B&S Media

Projectmanager vertelt

“Wij staan ook voor je klaar na livegang. Dus ook wanneer je website straks online is, kun je ons altijd bellen of mailen wanneer je ergens tegenaan loopt. Onze afdeling webdesign staat ook dan graag voor je klaar. In veel gevallen zullen we je op afstand kunnen uitleggen hoe je te werk kunt gaan en als je er echt niet uitkomt lossen wij je probleem graag op.

Michel Hamer, projectmanager Webdesign
Webdesign Bureau Hof Van Twente

Klaar om te scoren in Google

We hebben het inmiddels al diverse keren aangehaald, maar kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: het idee achter jouw nieuwe website is dat je er straks nieuwe klanten, aanvragen en/of bestellingen mee binnenhaalt. Maar dan moet je site natuurlijk wel te vinden zijn! Voor een groot gedeelte zul je daarvoor afhankelijk zijn van Google. En, we zeiden het al, B&S Media is niet alleen gespecialiseerd in webdesign in Hof van Twente, maar ook in online marketing. Ons SEO-team denkt dan ook mee bij het bouwen van jouw website en levert input om jouw website klaar te stomen om de zoekresultaten te bestormen!

Hoe we dit doen? Nou, dat komt grotendeels neer op technische optimalisaties die ervoor zorgen dat je nieuwe website straks zo gebruiksvriendelijk mogelijk is. Dit vindt Google namelijk extreem belangrijk en wordt dan ook zwaar meegewogen bij het bepalen van de volgorde van de zoekresultaten. Een snelle laadtijd is bijvoorbeeld essentieel. Daarnaast richten we de pagina’s van je nieuwe site op zo’n manier in dat Google zo goed mogelijk kan begrijpen waar deze pagina’s over gaan. Zo staat de basis goed, wat een hoop tijd scheelt wanneer je in de toekomst ook onze SEO-diensten zou willen afnemen.

De werkwijze van ons webdesignteam in Hof van Twente

Ben je ervan overtuigd dat je het bouwen van jouw nieuwe website het best kunt overlaten aan onze webdesignspecialisten in Hof van Twente? Mooi, dan kunnen we van start! We beginnen altijd met een afspraak bij ons op kantoor. Samen met de projectmanager van de afdeling webdesign neem je jouw specifieke wensen door. We stellen vast wat het doel van de website is, welke menu-onderdelen de site moet bevatten en wat er eventueel geregeld moet worden met je huidige hostingprovider, mocht je al een website hebben die we moeten verhuizen.

De eerste schets

Verder bespreken we of je het best kunt kiezen voor een website of maat, of dat je gebruik kunt maken van een reeds bestaand thema. We kunnen je genoeg voorbeelden laten zien om de verschillen hiertussen inzichtelijk te maken en de mogelijkheden van beide opties toe te lichten. Ben je eruit? Dan zetten we alles op papier en beginnen wij met het maken van wireframes. Deze vormen als het ware de bouwtekening voor jouw nieuwe website. Deze sturen we je toe, zodat je ze van feedback kunt voorzien. Verder ontvang je van ons een aanleverlijst met benodigdheden om aan de slag te kunnen gaan. Denk aan fotomateriaal, eventueel teksten of een huisstijlhandboek.

Testen, testen, testen

Wanneer we dit van je hebben ontvangen, kunnen de leden van ons team webdesign in Hof van Twente aan de slag. We geven je vooraf een inschatting van de levertijd en hebben tussendoor regelmatig contact om je op de hoogte te houden van hoe het ervoor staat. Wanneer de website naar onze mening klaar is, vragen we je de testversie uitgebreid door te nemen. Wat je nog graag aangepast ziet worden passen we aan en we testen de website nog eens helemaal door. Vervolgens spreken we met jou een moment af waarop de website live mag. Dit doen we bij voorkeur aan het begin van een week, zodat we de dagen erna goed kunnen bijhouden of alles werkt en waar nodig meteen kunnen ingrijpen. Voor al je vragen blijven we ondertussen natuurlijk gewoon bereikbaar!

Maak vrijblijvend kennis

Referenties

Weten waarom al meer dan 1000 bedrijven voor ons webdesign bureau in Hof van Twente hebben gekozen?

Cor Volmer Smart Chaletbouw

Cor Volmer

smartchaletbouw.nl

“B&S Media Internetmarketing is een vriendelijk en klantgericht bedrijf. Voor een scherpe prijs maken ze een professionele website en zorgen voor optimale vindbaarheid in Google. Daar zijn ze goed in. Via de leads uit die goede vindbaarheid op Google heeft mijn bedrijf al vele opdrachten gekregen voor het bouwen van maatwerk chalets. En daar ben ik als chaletbouwer dan juist weer goed in! Kortom, B&S Media is een prima bedrijf om zaken mee te doen!”

Lees
TVQ

Menno Oomkens

TVQ.nl

“Al een jaar werkt B&S Media doorlopend aan het verbeteren van onze webshop TVQ. Er wordt proactief meegedacht om de webshop optimaal te laten functioneren en met alle expertise in huis is geen uitdaging te groot. Daarnaast werkt B&S Media nauw samen met ons e-commerce bureau Conduqt, om zo samen de beste resultaten te behalen. Kortom: onze samenwerking met B&S Media verloopt naar volle tevredenheid en we hopen dan ook nog lang met hen samen te mogen werken!“

Lees

3 veelgestelde vragen over webdesign in Hof van Twente

Een nieuwe website laten maken begint bij het in kaart brengen van jouw behoeften en online doelstellingen. Op basis van deze input en onze ervaring wordt de complete website vormgegeven en ontwikkeld.

Dat is een vraag die veel ondernemers zich stellen wanneer zij erover denken om een nieuwe website te laten maken. Echter is iedere website verschillend, waardoor ook de kosten van een website altijd verschillend zijn. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Een webshop neemt meer kosten met zich mee dan een eenvoudige informatieve website. Naar aanleiding van een vrijblijvend gesprek kunnen wij je altijd snel een richtlijn geven.

Nee, bij B&S Media Internetmarketing werken wij met open source cms systemen zoals WordPress en Magento. Gebruik van deze software is volledig gratis. Wel krijg je te maken met een jaarlijkse investering. Deze jaarlijkse investering is bedoeld om je website draaiende te houden, te beveiligen en te updaten.

 

* Maak je gebruik van aanvullende functionaliteiten? Dan zullen we in sommige gevallen plugins moeten gebruiken waarvoor licentiekosten in rekening worden gebracht.

Kies ook voor dé specialist in webdesign in Hof van Twente!

Wil je ook graag écht alles uit je nieuwe website halen? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze afdeling webdesign in Hof van Twente. Honderden ondernemers uit de regio gingen je al voor. Wij kijken ernaar uit om voor jou aan de slag te mogen gaan en heten je binnenkort graag eens welkom bij ons op kantoor. Tot gauw bij dé specialist in webdesign van Hof van Twente en omstreken!

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.