Webdesign Zandvoort

Wie graag een professionele website wil laten bouwen kiest natuurlijk voor dé specialist in webdesign van Zandvoort en omstreken: B&S Media! Laat niet langer omzet liggen en ga ook voor het beste webdesignbureau van Zandvoort! Wij zorgen ervoor dat je straks het maximale uit je website haalt.

Mogen de webdesigners van ons kantoor in Zandvoort ook voor jou aan de slag? Neem dan contact op door het formulier hiernaast in te vullen, stuur een e-mail of bel ons.

038 337 6678   info@bsmedia.nl

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw website? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Webdesign Zandvoort

Meer dan een mooi webdesign

Zelfs wanneer je weinig tot geen verstand hebt van websites kun je vaak wel beoordelen of een website er goed en professioneel uitziet of niet. Dit is zeker belangrijk om potentiële klanten ervan te overtuigen met jou in zee te gaan. Echter, een ‘mooi webdesign’ is voor onze webbouwers in Zandvoort niet genoeg. Wij willen dat die toekomstige klant er simpelweg niet omheen kan: hij moet een bestelling plaatsen of contact met je opnemen voor een offerte. Kortom: wij streven altijd naar een conversiegericht webdesign voor jouw bedrijf in of rondom Zandvoort. 

Dit doen we op basis van onze expertise en ervaring én jouw input. Jij weet zelf immers als geen ander wie jouw klanten zijn en hoe ze denken. Samen met jou ontwikkelen we een website die leidt tot meer bestellingen, meer aanvragen, meer klanten, meer omzet en meer winst. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van websites voor het midden- en kleinbedrijf en weten dus als geen ander hoe we van het webdesign voor jouw bedrijf uit Zandvoort een succesverhaal kunnen maken!

Gelukkig heeft Google je de weg gewezen naar deze pagina. Wij leveren namelijk al sinds 2007 websites af waar ondernemers uit de regio Zandvoort, maar ook ver daarbuiten, trots op zijn. Vele honderden mkb’ers gingen je al voor. 

Ga voor een professioneel webdesign in Zandvoort door B&S Media

Mogelijk heb je al precies voor ogen hoe jouw nieuwe website er straks uit moet gaan zien. Maar het kan natuurlijk ook evengoed zo zijn dat je nog geen idee hebt en hier met onze webdesigners in Zandvoort over wilt brainstormen. Dat is ook precies hoe wij het doen: in samenspraak met jou komen tot de beste denkbare website. En dat is een website die jou helpt je doelen te behalen. Want nogmaals: een mooi ogende website is geen doel op zich, maar een (erg krachtig) middel om potentiële klanten over de streep te trekken.

Om dit voor jou te realiseren maken we gebruik van ons complete team van specialisten. Dat is namelijk het grote voordeel van B&S Media: wij zijn niet alleen een webdesignbureau dat werkzaam is in de omgeving van Zandvoort, maar een full service internetmarketingbedrijf. Dat betekent dat aan jouw website frontend- en backend-developers werken, maar ook onze conversiespecialisten, gespecialiseerde tekstschrijvers en SEO-specialisten. Samen zorgen zij ervoor dat jouw nieuwe website zoveel mogelijk bezoekers trekt én dat een zo groot mogelijk deel van deze bezoekers wordt omgezet in klanten. Op die manier verdien je de investering in een professioneel webdesign in Zandvoort binnen de kortste keren weer terug!

Neem contact op

Website Laten Maken Zandvoort

Webbouwer Zandvoort

De voordelen van een website laten maken door B&S Media

Dat er bij de bouw van je nieuwe website specialisten uit diverse werkvelden betrokken zijn, is een groot voordeel wanneer je ervoor kiest je webdesign uit te besteden aan ons bureau in Zandvoort. Het is echter zeker niet het enige voordeel! Kijk maar eens naar de volgende pluspunten en raak ervan overtuigd dat je voor een professionele website voor je bedrijf in Zandvoort eigenlijk maar één echte optie hebt: B&S Media Internetmarketing!

  • Keuze uit vele thema’s óf maatwerk
  • Geoptimaliseerd voor Google
  • Eenvoudig zelf te beheren
  • Altijd een beroep kunnen doen op onze support 

Benieuwd naar ons werk?

Bekijk ons portfolio
B&S Media Internetmarketing team
Internetmarketing Adviseurs

Webdesign Bedrijf Zandvoort

Website pakketten
MKB
Premium MKB
Maatwerk
Website pakketten
Algemeen
Toegewijde projectmanager
Geoptimaliseerd voor desktop, mobiel en tablet
Snelle en zoekmachinevriendelijke website
Gebruiksvriendelijk CMS
Call to action voor optimale conversie
Bezoekers meten
Maatwerk functionaliteiten
Design
Responsive design
Jouw logo en kleuren
Website op basis van een thema
Aanpassingen in het thema
Op maat gemaakt design
Wireframes
Moodboard en styleboard
Content
Jouw teksten en afbeeldingen
Aantal gevulde pagina's (met aangeleverde content)
5
10
15
Contactformulier
Aantal redirects inclusief
10
25
50
Hosting
24/7 monitoring
Gratis .nl domeinnaam
Veilige en snelle webhosting
Dagelijkse back-ups (tot 7 dagen)
Gecontroleerde updates
Veilig en vertrouwd SSL certificaat (HTTPS)
Veiligheidsmonitoring
Snelheidsmonitoring
Uptime monitoring
E-mailadressen
10
20
30
Opslagruimte
5GB
7,5GB
10GB
Geavanceerde mogelijkheden
100 kwalitatieve plugins (t.w.v. 15k)
Online marketing dashboard

Geoptimaliseerd voor Google

Wanneer je website straks eenmaal online is, is het natuurlijk de bedoeling dat deze voor jou gaat werken. Laat die klanten maar komen! Google is daarbij een belangrijke spil in het web. Via ‘s werelds grootste zoekmachine moeten potentiële klanten jou kunnen vinden. Daarom is het een groot voordeel dat wij een online marketingbureau zijn, met specialisten in dienst die dagelijks bezig zijn bedrijven online beter vindbaar te laten worden. Bij de bouw van een nieuwe website spelen onze SEO-specialisten dan ook een voorname rol.

Zij zorgen ervoor dat de websitestructuur op zo’n manier wordt ingericht dat de pagina’s optimaal vindbaar zijn in de zoekmachine. Daarnaast realiseert onze afdeling webdesign in Zandvoort een website die aan alle technische SEO-eisen voldoet. Een razendsnelle laadtijd is hier slechts één voorbeeld van!

Neem contact op

Projectmanager Michel B&S Media

Projectmanager vertelt

“Wij staan ook voor je klaar na livegang. Dus ook wanneer je website straks online is, kun je ons altijd bellen of mailen wanneer je ergens tegenaan loopt. Onze afdeling webdesign staat ook dan graag voor je klaar. In veel gevallen zullen we je op afstand kunnen uitleggen hoe je te werk kunt gaan en als je er echt niet uitkomt lossen wij je probleem graag op.

Michel Hamer, projectmanager Webdesign
Webdesign Bureau Zandvoort

Zo gaan we te werk

Goed, je wilt dus graag een nieuwe website laten maken. Laten we dan gauw aan de slag gaan! Dit begint met het maken van een afspraak met onze projectmanager webdesign bij ons in Zandvoort op kantoor. Daar bespreken we jouw specifieke wensen, laten we je alvast wat voorbeelden zien van mogelijke thema’s en websites binnen jouw branche die we eerder hebben mogen bouwen. We bepalen de menustructuur van je nieuwe website, bekijken wat er technisch moet gebeuren om je huidige site (indien van toepassing) naar ons te verhuizen en gegevens over te zetten.

Vervolgens is het aan jou om te bepalen hoe je nieuwe website eruit moet komen te zien. Kies je voor een thema of ga je voor maatwerk? Nadat dit bekend is ontvang je van ons een aanleverlijst, met daarop alles wat we nodig hebben om aan de slag te kunnen. Dan is het voor onze webdesigners in Zandvoort de hoogste tijd om aan het bouwen te gaan. We houden je gedurende het proces regelmatig op de hoogte van de vorderingen en geven je voor livegang nog uitgebreid de gelegenheid om de site te testen en eventueel gewenste veranderingen door te geven. Nadat je website af is en online staat monitoren we nauwgezet of alles werkt. Nadien blijven we, zoals gezegd, altijd bereikbaar voor vragen.

Referenties

Weten waarom al meer dan 1000 bedrijven voor ons webdesign bureau in Kampen hebben gekozen?

Gerard Tolkamp

kuehlmoebel247.de

“Kühlmöbel247.de is een Duitse webshop op het gebied van koelmeubelen en Amerikaanse koelkasten. B&S Media is de vierde SEA partner die ik geprobeerd heb (de eerste drie haalden de resultaten niet) en zoals ik verwachte kan ik goede rendementen halen met een goede AdWords campagne. Dat ze ervaring in huis hebben op de Duitse markt en echt verstand van Google Advertising is wel gebleken op mijn zoekwoord “Amerikanischer Kühlschrank”. De Adwords campagne heeft ontzettend veel concurrentie en B&S Media heeft me Google Shopping geadviseerd. Sinds ik dat doe, verkoop ik gemiddeld 5 Amerikaanse koelkasten per maand meer, waarmee ik op de investering een rendement van plus 200% scoor! Dat moet ook het motto zijn van B&S Media : Show me the Money!“

Lees
Cor Volmer Smart Chaletbouw

Cor Volmer

smartchaletbouw.nl

“B&S Media Internetmarketing is een vriendelijk en klantgericht bedrijf. Voor een scherpe prijs maken ze een professionele website en zorgen voor optimale vindbaarheid in Google. Daar zijn ze goed in. Via de leads uit die goede vindbaarheid op Google heeft mijn bedrijf al vele opdrachten gekregen voor het bouwen van maatwerk chalets. En daar ben ik als chaletbouwer dan juist weer goed in! Kortom, B&S Media is een prima bedrijf om zaken mee te doen!”

Lees

3 veelgestelde vragen over webdesign in Zandvoort

Een nieuwe website laten maken begint bij het in kaart brengen van jouw behoeften en online doelstellingen. Op basis van deze input en onze ervaring wordt de complete website vormgegeven en ontwikkeld.

Dat is een vraag die veel ondernemers zich stellen wanneer zij erover denken om een nieuwe website te laten maken. Echter is iedere website verschillend, waardoor ook de kosten van een website altijd verschillend zijn. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Een webshop neemt meer kosten met zich mee dan een eenvoudige informatieve website. Naar aanleiding van een vrijblijvend gesprek kunnen wij je altijd snel een richtlijn geven.

Nee, bij B&S Media Internetmarketing werken wij met open source cms systemen zoals WordPress en Magento. Gebruik van deze software is volledig gratis. Wel krijg je te maken met een jaarlijkse investering. Deze jaarlijkse investering is bedoeld om je website draaiende te houden, te beveiligen en te updaten.

 

* Maak je gebruik van aanvullende functionaliteiten? Dan zullen we in sommige gevallen plugins moeten gebruiken waarvoor licentiekosten in rekening worden gebracht.

Kies voor webdesign door B&S Media in Zandvoort!

Ben jij ook toe aan de volgende stap op weg naar online succes? Laat dan je nieuwe website bouwen door onze webbouwers! En ben je benieuwd wat we dan precies voor je kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op voor advies. We denken graag met je mee. Bel of mail dus vandaag nog en kom in contact met dé specialist in online marketing en webdesign van Zandvoort en omstreken!

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.