Linkbuilding bureau

Schakel vandaag nog een professioneel bureau voor linkbuilding in. Samen zorgen wij voor hogere posities in Google!

Liever direct contact? Bel of mail ons!

038 337 6678   info@bsmedia.nl

Wij verbeteren de domeinautoriteit van jouw website. Vraag een adviesgesprek aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Linkbuilding is vaak het ondergeschoven kindje van de online marketing. Onterecht, want dit onderdeel draagt significant bij aan jouw succes op het internet. Ons bureau zet linkbuilding namelijk in om de online autoriteit van jouw website te verhogen.

Google hecht veel waarde aan hoe vaak jouw bedrijf op het internet wordt genoemd. Wanneer er voldoende websites naar jouw bedrijf verwijzen, zul je merken dat je hoger in de zoekmachine wordt getoond. Aan ons bureau de taak om met linkbuilding relevante links te vergaren.

De voordelen voor jou

  • Direct en meetbaar resultaat
  • Meer leads, klanten en omzet
  • Meer naamsbekendheid
  • Maximaal rendement
  • Duidelijke rapportages
  • Vaste maandelijkse investering
  • Persoonlijke campagnemanager
  • Transparante werkwijze

Linkbuilding bureau B&S Media helpt je scoren online!

Neem contact op
B&S Media Internetmarketing team

Voordelen van linkbuilding

Bij linkbuilding bestaat het merendeel van de werkzaamheden uit het (laten) plaatsen van links op externe domeinen. Dat lijkt vreemd, maar is erg nuttig. Het zorgt er namelijk voor dat jouw bedrijf kan klimmen in de rangorde van Google. Dat houdt in: hogere posities in de zoekresultaten. De verwijzingen, die ons bureau met linkbuilding verzamelt, worden namelijk door het algoritme als stemmen gezien. Hoe vaker jouw bedrijf op het internet genoemd wordt, hoe hoger Google jouw autoriteit inschat – en daarmee het nut voor zijn gebruikers.

Bij linkbuilding heb je veel ‘last’ van concurrentie. Wanneer jouw organisatie eenmaal een hoge autoriteit heeft behaald, doen anderen er alles aan om jou in te halen. Daarom houden wij ons binnen ons bureau regelmatig met de linkbuilding van onze klanten bezig. Zo blijven wij anderen voortdurend voor.

Gratis quickscan

Linkbuilding bureau

Linkbuilding bedrijf

Linkbuilding bij ons bureau

Het in de wilde weg vergaren van externe links kan vervelende gevolgen hebben. Daarom past ons bureau voor linkbuilding een ijzersterke strategie toe.

Kwalitatieve links

Wanneer een pagina onveilig is of op een andere manier onbetrouwbaar overkomt, kan Google bepaalde sancties opleggen. Als bureau plaatsen wij bij linkbuilding daarom onze links alleen op betrouwbare bronnen.

Websites van hoge waarde

Iedere website bouwt autoriteit op. Hoe hoger de ‘domeinautoriteit’ van het verwijzende domein, hoe groter de effecten. Onze specialisten richten zich daarom ook op websites met hoge waardes. 

Gratis quickscan

Creëer een natuurlijk linkprofiel

Het algoritme van Google kijkt bij het toewijzen van autoriteit én het opsporen van spam ook naar de onderwerpen van websites. Om een zo natuurlijk linkprofiel te creëren, richt ons bureau zich bij linkbuilding op het plaatsen van links op domeinen, die voor jouw branche relevant zijn. Hiermee voorkom je sancties.

Verschillende ankerteksten

Google is altijd actief op zoek naar onnatuurlijke linkprofielen. Onze specialisten voorkomen dit bij onze klanten door variatie aan te brengen binnen de ankerteksten. Dit zijn de woorden waarachter een link naar jouw website schuilgaat. Hierbij wisselen ze zoekwoorden af met andere, relevante woordgroepen, zoals: de bedrijfsnaam.

Gratis quickscan

Linkbuilding agency

Mede door de inspanningen van B&S Media hebben we topposities veroverd in Google met voor ons belangrijke zoekwoorden. Hierdoor hebben we dit jaar de beste omzet ooit kunnen realiseren en gaan voor een nog betere toekomst!

Ferde Balk van Plankenland

Kennismaken?

Kwalitatieve links dragen bij aan het succes van jouw organisatie. Besteed daarom linkbuilding uit aan B&S Media!

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.