SEO uitbesteden

Overweeg jij je SEO uit te besteden? Vraag dan meteen een gratis quickscan aan en ontdek hoe je met jouw website de zoekresultaten kunt bestormen!

Liever direct contact? Bel of mail ons!

038 337 6678   info@bsmedia.nl

Ontdek hoe jouw website beter wordt gevonden. Vraag een gratis quickscan aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SEO is de afkorting voor search engine optimization, wat we in het Nederlands vertalen als zoekmachineoptimalisatie. We zijn dag in, dag uit bezig met het optimaliseren van websites, met als doel dat deze steeds hogere posities te realiseren in de organische zoekresultaten van Google.

SEO is een doorlopend proces, waarbij je steeds kritisch naar je website kijkt en optimalisaties doorvoert. Doe je dit niet, dan gaat de concurrentie over je heen en zink je weg in het moeras dat Google heet; je prachtige posities in de zoekresultaten van een paar maanden geleden ten spijt.

De voordelen voor jou

  • Hogere posities in Google
  • Meer leads en conversies
  • 24/7 zichtbaar voor potentiële klanten
  • Duidelijke rapportages
  • Persoonlijke campagnemanager
  • Transparante werkwijze
  • Vaste maandelijkse investering

Besteed SEO uit aan de specialisten van B&S Media!

Ja, dat wil ik
B&S Media Internetmarketing team

Oog voor posities én conversies

Bij sommige SEO-bureaus krijg je iedere maand hartstikke handige grafieken te zien van je huidige posities in Google. Je blijkt op diverse belangrijke zoekwoorden weer een aantal plekken gestegen te zijn. Mooi! Maar wacht even, merk je dit eigenlijk ook in de praktijk? Krijg je meer aanvragen binnen? Worden er meer bestellingen geplaatst? Stijgt je omzet? Of neemt alleen het aantal vertoningen in Google en wellicht het aantal bezoekers toe, maar gebeurt er verder weinig?

Haal meer uit je bedrijf

Voor ons is het het belangrijkst dat onze inzet je ook écht iets oplevert. Je SEO uitbesteden doe je immers met een reden: meer uit je bedrijf halen. Daarom nemen onze conversiespecialisten je website door en kijken we niet alleen naar de geijkte SEO-factoren, maar ook naar het gebruiksgemak van je website. Hoe gemakkelijk kan een bezoeker van je website ook daadwerkelijk overgaan tot actie? We geven hierin advies en kunnen indien gewenst aanpassingen doen aan je website.

SEO uitbesteden

Waarom zoekmachine optimalisatie uitbesteden?

Tijd voor je bedrijf

Tijd voor je bedrijf

SEO is een kwestie van investeren in de lange termijn. Door SEO uit te besteden houd je tijd over voor waar je écht goed in bent en weet je je ervan verzekerd dat er iedere maand hard gewerkt wordt aan het verbeteren van jouw online vindbaarheid.

Rankingfactoren

Rankingfactoren

Er zijn meer dan 200 rankingfactoren die de volgorde van de zoekresultaten bepalen. Onze SEO-specialisten gebruiken verschillende tools om alle data snel en correct te kunnen interpreteren en meteen te zien wat er aan jouw site moet gebeuren.

Up-to-date

Up-to-date

Het algoritme van Google verandert voortdurend. Onze specialisten krijgen echter de tijd om zich te blijven verdiepen in hun vakgebied en zijn zodoende altijd als eerst op de hoogte van veranderingen in het algoritme of aanpassingen binnen Google.

Specialisten

Specialisten

Wij beschikken over een complete SEO-afdeling, met specialisten die zich uitsluitend focussen op het verbeteren van de organische vindbaarheid van onze klanten. Kies er daarom voor om SEO uit te besteden aan een gerenommeerd bureau als B&S Media.

Straffen

Straffen

Google kan je keihard afstraffen als je handelt in strijd met de richtlijnen. En die zijn behoorlijk strikt. Het kan dan zomaar zijn dat je daalt in de zoekresultaten of helemaal uit de index verwijderd wordt. Kies dus voor veiligheid en besteed je SEO uit aan specialisten.

Visie

Visie

Bij ons profiteer je van verschillende visies van de leden van ons SEO-team. Per website verschilt het wat prioriteit verdient en iedereen kijkt er nét weer iets anders tegenaan. Binnen ons team vindt er dan ook voortdurend overleg plaats en wisselen we veel van gedachten.

Internetmarketing Adviseurs

SEO teksten uitbesteden

Naast echte SEO-specialisten, die bulken van de technische websitekennis en de onderliggende processen van SEO, werken bij ons ook gespecialiseerde tekstschrijvers en contentmakers. En dat is wat waard, want het schrijven van teksten is iets dat SEO-specialisten bij de meeste marketingbureaus ‘erbij doen’. Bij ons heb je de zekerheid dat je teksten niet alleen perfect vindbaar zijn voor Google, maar daarnaast ook prettig zijn te lezen voor de bezoeker. En dat vergroot de kans op een conversie aanzienlijk!

Multidisciplinair team

En dat is nog niet alles, want bij ons heb je écht alles onder één dak. Webdesign, webdevelopment, SEO, contentmarketing, social media en Google Ads. Mocht je je SEO-campagne dus bijvoorbeeld willen uitbreiden met online advertising of je social media-marketing uit handen willen geven, dan is dit mogelijk. Onze specialisten kunnen de diverse campagnes dan perfect op elkaar afstemmen, voor het beste rendement.

Fijne samenwerking! Er wordt echt goed meegedacht en ze komen hun beloften gewoon na. We hebben al mooie resultaten behaald met de door hun opgestelde SEO-campagne en Facebook-campagne. Zeer tevreden! Contact verloopt soepel en er wordt vlot gehandeld.

Wilco Riezebos van de Houtburcht

SEO teksten uitbesteden

Waarom B&S Media?

Wij van B&S Media zijn natuurlijk niet het enige online marketingbureau dat je kan helpen je organische online vindbaarheid te verbeteren. Maar het ene bureau is het andere niet. SEO uitbesteden is een kwestie van vertrouwen, daar de resultaten doorgaans op de langere termijn zichtbaar zijn. 

Reeds sinds 2007 actief

We schreven het al eerder: SEO is een kwestie van ervaring. Een kwestie van doen en van voortdurend bijleren. Dit doen wij al sinds 2007, waardoor we beschikken over een brok aan ervaring, aangevuld met steeds weer nieuw, jong online marketingtalent. We blijven bij de tijd en gebruiken onze ervaringen uit het verleden om ons te blijven ontwikkelen.

Beoordeeld met een 4.9 uit 5

Maandelijks ontvangen we nieuwe mooie reviews van klanten en dat is waar we het natuurlijk voor doen. We kunnen immers zelf wel stellen dat wij hét bureau zijn om je SEO aan uit te besteden, maar wat onze klanten vinden zegt veel meer.

Ook meer leads?

Voor succes op internet is een goede online marketingcampagne onmisbaar. Besteed daarom SEO uit aan B&S Media!

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.