Effectiever adverteren op Google met call tracking

U heeft verschillende online campagnes lopen en een nieuwe lead neemt telefonisch contact met u op. De lead zorgt uiteindelijk voor conversie en omzet, maar u kan niet herleiden hoe de lead bij uw bedrijf terecht kwam. Maak gebruik van call tracking bij B&S Media Internetmarketing en krijg inzicht hoe uw klanten met uw bedrijf in contact zijn gekomen. U zult bijvoorbeeld zien dat een advertentie van uw AdWords campagne ervoor heeft gezorgd dat de gebruiker bij uw bedrijf is gekomen. B&S Media vergroot de meetbaarheid van uw online campagnes. Hierdoor ziet u terug wat uw marketing inspanningen uw bedrijf opleveren.

Meer conversie en omzet

B&S Media zet call tracking software in om telefonische oproepen op de juiste wijze te registreren. Wij kunnen niet alleen zien waar de persoon vandaan komt, maar ook via welke zoekopdrachten en pagina de bezoeker contact met uw bedrijf opneemt. Voor uw marketing activiteiten van groot belang, want zo kunt u met een campagne de doelgroep nog gerichter bereiken. Met call tracking is het mogelijk om te optimaliseren op iets wat echt belangrijk is voor uw bedrijf en uiteindelijk zorgt voor meer leads.
Call tracking

Een telefoontje maakt het verschil

Herkent u de volgende situatie? U bent online op zoek naar een product, maar beslist om telefonisch contact op te nemen voor meer informatie. Vervolgens zorgt die informatie ervoor dat u het product snel bestelt op de website. U bent niet de enige die deze stappen zet bij het plaatsen van een bestelling. De interactie tussen online en offline gedrag wordt steeds belangrijker. Een telefoontje kan voor meer conversie op uw website zorgen!

Call tracking bij B&S Media

Wordt uw bedrijf regelmatig gebeld voor het plaatsen van een offerte of bestelling? Dan wordt dit zonder call tracking niet in de resultaten opgenomen, terwijl het van groot belang kan zijn voor uw campagnes. Start met call tracking bij B&S Media als u wilt weten waar uw telefonische bestellingen vandaan komen en wat deze conversies u opleveren. Wij maken uw marketinginspanningen nog meetbaarder door online resultaat en telefonie samen te brengen!

Neem contact op met B&S Media voor meer informatie over call tracking.

Geen enkele update van B&S Media meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.