B&S Media Internetmarketing neemt Boersma Internet over

B&S Media Internetmarketing neemt Boersma Internet over
B&S Media Internetmarketing uit Kampen heeft Boersma Internet overgenomen. Vanaf september 2018 zullen de bedrijfsactiviteiten en de relaties van het internetbedrijf ondergebracht worden bij B&S Media.

Robbie Bremer en Sander Schilder, eigenaren van B&S Media zijn verheugd met de overname van Boersma Internet. “Boersma Internet is tevens gevestigd in Kampen en heeft de afgelopen jaren bewezen een betrouwbare partner te zijn bij het ontwikkelen van webapplicaties en websites voor MKB bedrijven in de regio Zwolle. Deze bedrijven passen ook goed bij B&S Media, waarbij wij ook nog eens kunnen zorgen voor een betere vindbaarheid. Hierdoor ontstaat er een win-win situatie.”, aldus Schilder. Bremer voegt toe: “De afgelopen jaren is ons internet marketing bureau gegroeid van 6 specialisten in 2014 naar meer dan 20 specialisten in 2018. Deze groei willen wij op een verantwoorde manier doorzetten de komende jaren. Deze overname binnen onze regio past daar goed bij.”

Meer internet marketing diensten

Volgens Jan Boersma, eigenaar van Boersma Internet, is de overname goed voor de continuïteit van de bedrijfsactiviteiten en daarmee voor de relaties. “B&S Media is gespecialiseerd in diverse disciplines binnen de internet marketing, terwijl onze focus met name lag op het ontwikkelen van websites. Ik zal als projectmanager webdesign aan de slag gaan bij B&S Media. Voor onze relaties blijf ik daardoor het eerste aanspreekpunt. Feitelijk verandert er dus niks, behalve dat er meer diensten afgenomen kunnen worden dan voorheen mogelijk was. Ik had altijd al een positieve indruk van B&S Media en die is de afgelopen periode bevestigd. Hierdoor ben ik ervan overtuigd dat dit voor onze relaties ook een goede stap is.”

Over Boersma Internet

Boersma Internet is in 2006 opgericht door Jan Boersma. In de afgelopen jaren heeft het Kamper bedrijf zich gespecialiseerd in het bouwen, onderhouden en hosten van webapplicaties, websites en webwinkels voor MKB bedrijven.

Over B&S Media Internetmarketing

B&S Media Internetmarketing is een full service internet marketing bureau uit Kampen, dat gespecialiseerd is in Google Ads, SEO en webdesign. Met meer dan 20 enthousiaste internet marketing specialisten helpt B&S Media MKB bedrijven met het ontwikkelen en beter vindbaar maken van websites en webshops. Kijk voor meer informatie op www.bsmedia.nl.

Geen enkele update van B&S Media meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.