Website laten maken Zwolle

Laat een professionele, mooie én converterende website maken voor jouw bedrijf in Zwolle.

Meer weten? Neem contact met ons op!

038 337 6678   info@bsmedia.nl

Een nieuwe website laten maken of je huidige website laten optimaliseren? Vraag vrijblijvend advies aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Website Zwolle

Website bouwen Zwolle

Een website laten maken voor je bedrijf in Zwolle doen wij niet alleen, maar samen met jou. Jij weet exact wat je wil bereiken met jouw bedrijf en wat je wil uitdragen naar jouw potentiële klanten. Onze webdesign specialisten zijn uitstekend in staat om jouw wensen en ideeën over te brengen in een strak, professioneel en aansprekend webdesign. Samen maken wij een website die goed converteert, optimaal vindbaar is en snel laadt.

Daarbij houden wij altijd rekening met jouw bezoekers. Informatie moet voor hen namelijk makkelijk te vinden zijn. Een overzichtelijk menu, een duidelijk navigatiepad en content die op alle apparaten goed te bekijken is, dragen hier bijvoorbeeld aan bij.

Website in Zwolle op maat

Bij het laten maken van een website in Zwolle kun je kiezen voor een oplossing op maat. Onze webdevelopers bouwen dan een website die geheel aansluit bij jouw behoeften, huisstijl en bedrijfsvisie. Het voordeel hiervan is dat je niet wordt gehinderd door beperkingen: alle functionaliteiten zijn immers mogelijk om te maken en te implementeren voor jou. Zo weet je zeker dat jij een unieke website krijgt die perfect aansluit bij de wensen van jouw doelgroep.

Je kan er ook voor kiezen om een WordPress website te laten maken op basis van een reeds bestaand thema. Hoewel je daarbij beperkter bent in de mogelijkheden, kunnen we het thema alsnog volledig aanpassen aan jouw smaak. Wat je keus ook is: bij B&S Media ontvang je altijd een unieke website die is gemaakt naar aanleiding van jouw wensen en ideeën.

Advies aanvragen

Website bouwen Zwolle

Website laten maken Zwolle

Multidisciplinair team

Een website laten bouwen door een full service internetmarketingbureau in de regio Zwolle heeft een aantal voordelen. Allereerst wordt er bij het ontwikkelen van de website niet puur en alleen gekeken naar het ontwerp. Omdat ons team multidisciplinair is, wordt de bouw van een website vanuit verschillende invalshoeken bekeken.

Onze SEO-specialisten zorgen dat de website aan de technische SEO-vereisten voldoet en de menustructuur makkelijk te begrijpen is door zoekmachines. Onze tekstschrijvers zorgen dat de content op de website aantrekkelijk en wervend is geschreven en de bezoeker een duidelijk beeld geeft van waar jullie bedrijf voor staat. De webdevelopers zorgen vervolgens dat de website snel laadt, responsive is en makkelijk navigeert. Zo weet je zeker dat jouw website niet alleen mooi oogt, maar ook presteert!

Benieuwd naar ons werk?

Bekijk ons portfolio
B&S Media Internetmarketing team

Al een jaar werkt B&S Media Internetmarketing doorlopend aan het verbeteren van onze webshop TVQ. Er wordt proactief meegedacht om de webshop optimaal te laten functioneren en met alle expertise in huis is geen uitdaging te groot.

Menno Oomkens van TVQ.nl

Website pakketten
MKB
Premium MKB
Maatwerk
Website pakketten
Algemeen
Toegewijde projectmanager
Geoptimaliseerd voor desktop, mobiel en tablet
Snelle en zoekmachinevriendelijke website
Gebruiksvriendelijk CMS
Call to action voor optimale conversie
Bezoekers meten
Maatwerk functionaliteiten
Design
Responsive design
Jouw logo en kleuren
Website op basis van een thema
Aanpassingen in het thema
Op maat gemaakt design
Wireframes
Moodboard en styleboard
Content
Jouw teksten en afbeeldingen
Aantal gevulde pagina's (met aangeleverde content)
5
10
15
Contactformulier
Aantal redirects inclusief
10
25
50
Hosting
24/7 monitoring
Gratis .nl domeinnaam
Veilige en snelle webhosting
Dagelijkse back-ups (tot 7 dagen)
Gecontroleerde updates
Veilig en vertrouwd SSL certificaat (HTTPS)
Veiligheidsmonitoring
Snelheidsmonitoring
Uptime monitoring
E-mailadressen
10
20
30
Opslagruimte
5GB
7,5GB
10GB
Geavanceerde mogelijkheden
100 kwalitatieve plugins (t.w.v. 15k)
Online marketing dashboard

Goedkope website laten maken Zwolle

Jouw website hoog in Google

Heb je een website laten maken voor je bedrijf in Zwolle? Dan ben je er klaar voor om bezoekers te ontvangen! Zoekmachines zijn hierbij essentieel. Potentiële klanten gebruiken deze namelijk om te zoeken naar de producten of diensten die jij aanbiedt. Door te zorgen dat jouw website hoog in Google staat, vergroot je de kans dat gebruikers klikken op jouw website. En hoe vaker er wordt geklikt naar jouw website, hoe groter de kans op klanten en omzet. Ook daarin speelt ons multidisciplinaire team een belangrijke rol.

Onze SEO-specialisten stomen jouw website in de ontwikkelfase klaar voor de zoekmachines, waardoor jij meer kans hebt om prominente organische posities te veroveren. Zo steken zij bijvoorbeeld tijd in het optimaliseren van de menustructuur, zodat deze optimaal geïndexeerd kan worden door Google. Ook op technisch vlak wordt er rekening gehouden met de SEO-vereisten. Zo kan het zijn dat jij direct na livegang al vindbaar bent én bezoekers trekt.

Advies aanvragen

Projectmanager Jan B&S Media

Projectmanager vertelt

Wanneer je bij ons een website laat bouwen voor jouw bedrijf in Zwolle, ontzorgen wij jou volledig. Dat wil echter niet zeggen dat jij geen rol speelt tijdens het traject. Jouw visie, ideeën en behoeften zijn voor ons namelijk de basis van het ontwerp. Wel verzorgen wij de uiteindelijke bouw van de website van A tot Z, zodat jij je volledig kan focussen op andere bedrijfsgerelateerde taken. Ook na livegang staan we voor je klaar. Zijn er problemen of wens je bijvoorbeeld wijzigingen of andere afbeeldingen? Wij helpen wij je graag!

Michel Hamer, projectmanager Webdesign

Website laten maken?

Heb je een bedrijf in Zwolle? Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Benieuwd naar onze mogelijkheden omtrent een website laten maken?

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.