SEO De Wolden

Trap niet in de aanname dat SEO in De Wolden voor jouw website niet nodig is! Geen enkele site wordt vanzelf gevonden op het internet. Gelukkig weten onze SEO-specialisten exact wat er nodig is om jouw bedrijf online te laten presteren.

Start vandaag nog met jouw online groei. Vul het contactformulier in om een afspraak te maken met één van onze specialisten!

038 337 6678   info@bsmedia.nl

Ontdek waar de online kansen liggen voor jouw bedrijf. Ontvang geheel gratis onze uitgebreide quickscan!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als je op deze pagina bent beland, heb je hoogstwaarschijnlijk gezocht naar seo De Wolden. Je bent op de website van B&S Media Internetmarketing terecht gekomen, omdat wij doen wat wij beloven: websites vindbaar maken in Google. Waarom SEO belangrijk is? Ga maar na. Wat doe jij zelf wanneer je zoekt naar een product of dienst? Je typt in wat je zoekt op Google en klikt op het eerste zoekresultaat.

Je kan je voorstellen dat je een hele hoop potentiële klanten misloopt, wanneer jouw website niet op de eerste pagina met zoekresultaten wordt genoemd. Het percentage van personen dat klikt op een link loopt sterk af naarmate de posities lager worden. Slechts 0.78% van de bezoekers - één op de 128 dus - klikt op een URL op de tweede pagina van de zoekresultaten!

De voordelen voor jou

 • Altijd vindbaar voor potentiële klanten
 • Rapportages van resultaat en werkzaamheden
 • Blijvende verbeteringen aan jouw website
 • Vaste maandelijkse investering
 • Persoonlijke campagnemanager
 • Transparante werkwijze
 • Structurele verbeteringen

Scoor met SEO in De Wolden

Niet overtuigend genoeg? Onderstaande cijfers benadrukken nogmaals waarom hoge posities van belang zijn om te scoren met SEO in De Wolden.

 • Gemiddeld klikt 31.7% van de bezoekers op het bovenste organische resultaat in Google
 • De eerste organische positie heeft 10 keer meer kans om op geklikt te worden dan positie 10
 • Gemiddeld neemt de kans op een klik met 30.8% toe wanneer een organisch zoekresultaat een positie stijgt

Conclusie? Wil je organisch een significante boost in bezoekersaantallen realiseren, dan zul je met jouw website topposities moeten behalen. Bij B&S Media Internetmarketing hebben we al duizenden nummer 1-posities behaald. En dat allemaal dankzij onze succesvolle SEO-formule!

Ontdek onze SEO-formule

SEO Bureau De Wolden

SEO De Wolden

Duurzame samenwerking

Als onze samenwerking eenmaal is gestart, heeft jouw persoonlijke SEO-specialist maar één doel voor ogen: jouw bedrijf in De Wolden laten scoren op Google. En tijdens dat proces zetten wij alles op alles om service te bieden die verder gaat dan jij verwacht. Wij noemen dat méér dan online succes. Daarbij nemen wij jou alle zorg uit handen, zodat jij je volledig kan focussen op datgene waarin jij het beste bent: het runnen van je bedrijf. Uiteraard betrekken wij jou wel intensief bij het traject. Wij geloven namelijk in samenwerken. Want alleen zo kom je tot de beste resultaten. Wij hebben verstand van SEO, jij kent jouw bedrijf van binnen en buiten. Dat is wat ons betreft een winnende combinatie. Zo kunnen we exact jouw bedrijfsvisie vertalen naar scorende landingspagina’s. 

Om je op de hoogte te houden van de ontwikkelingen, neemt jouw persoonlijke SEO-specialist regelmatig contact met je op. De ene keer zullen de resultaten worden besproken tijdens een telefoongesprek. Maar regelmatig word je ook bij ons op kantoor uitgenodigd om onder het genot van een kop koffie de resultaten door te nemen. Omdat wij geloven in transparantie, brengen we jou maandelijks op de hoogte van de uitgevoerde werkzaamheden. Zo weet jij exact welke stappen wij hebben ondernomen om jouw SEO posities in De Wolden te verbeteren. 

Mede door de inspanningen van B&S Media hebben we topposities veroverd in Google met voor ons belangrijke zoekwoorden. Hierdoor hebben we dit jaar de beste omzet ooit kunnen realiseren en gaan we voor een nog betere toekomst!

Ferde Balk van Plankenland

Start met SEO in De Wolden

Kun jij niet wachten om te scoren met SEO in De Wolden? Vraag een vrijblijvende quickscan aan! Eén van onze SEO-specialisten brengt vervolgens jouw website in kaart. Deze analyse bestaat uit een zoekwoordonderzoek, dat duidelijk maakt welke trefwoorden jouw doelgroep gebruikt. Ook wordt uitgelegd op welke technische punten de website verbeterd kan worden. Eén van onze accountmanagers komt daarna langs om het plan met jou te bespreken.

Ben je enthousiast geworden? Dan neemt jouw persoonlijke SEO-specialist contact op om samen de SEO strategie te bepalen. Zo kunnen we direct beginnen met het verbeteren van jouw organische zoekwoordposities in De Wolden! Dus, ook op zoek naar meer klanten? Kies dan voor SEO door B&S Media Internetmarketing!

Neem contact op

SEO Optimalisatie De Wolden

3 veelgestelde vragen over SEO in De Wolden

SEO staat voor Search Engine Optimization en draait om het beter vindbaar maken van jouw website in de ‘gratis’ organische zoekresultaten van Google. ‘Gratis’, omdat daarin ook het voornaamste verschil schuilt met SEA. Deze term staat voor Search Engine Advertising, waarbij je – anders dan bij SEO – betaalt voor een klik naar jouw website. Beide disciplines zijn een onderdeel van SEM (Search Engine Marketing), een vorm van internetmarketing met als doel om de zichtbaarheid van websites in zoekmachines te vergroten.

Er is geen kant-en-klare oplossing om een website direct hoog in de zoekresultaten van Google te krijgen. De algoritmes worden steeds geavanceerder en leggen de nadruk op relevante zoekresultaten van de hoogste kwaliteit. Het produceren van goede content kost echter tijd. En dan zijn er nog ongeveer tweehonderd factoren die van invloed zijn op jouw posities en waarvoor geoptimaliseerd moet worden. SEO kun je daarom goed vergelijken met topsport: als een sporter één keer traint wint hij niet direct alle kampioenschappen. Hij zal hard moeten werken en uren moeten maken. Hij zal moeten bepalen welk onderdeel van zijn spel hij moet verbeteren. En na verloop van tijd ontdekt hij vooruitgang en is hij er klaar voor om het op te nemen tegen zijn concurrenten! Om constant in de top mee te blijven draaien, zal hij echter moeten blijven trainen en investeren in zichzelf. Zo is het ook met een website. Eerst wordt er bepaald welke technische onderdelen verbeterd moeten worden. Daarnaast zal er tijd moeten worden besteed aan het realiseren van content en het verbeteren van de autoriteit. Dit leidt uiteindelijk tot positionele groei. Om competitief te blijven zijn, zal de website wel constant geoptimaliseerd en uitgebreid moeten worden. 

SEO is belangrijk voor een website, omdat je met hoge organische posities een hoop bezoekers kunt trekken naar jouw website. Meer verkeer betekent meer potentiële klanten en potentiële opbrengst. 

Scoor ook met SEO

Geen enkele website wordt vanzelf gevonden op het internet. Wil jij jouw website permanent beter vindbaar maken op Google? 

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere interessante pagina's

Geen pagina's gevonden