B&S Media Internetmarketing is een internet marketing bureau dat oprecht om haar klanten geeft. We zijn al 11 jaar actief en de meeste van onze oorspronkelijke klanten zijn nog steeds bij ons. Wij hebben deze loyaliteit gecreëerd door 2 principes te volgen. De eerste is om altijd op de hoogte te zijn van de laatste mogelijkheden en ontwikkelingen binnen de online marketing. De andere is om onze klanten zo goed te leren kennen dat we eerder een intern team zijn dan een externe leverancier.
  • Betere resultaten voor jouw investering
  • Heldere, persoonlijke en proactieve werkwijze
  • Eerlijke en betrouwbare partner gecertificeerd door Google
  • Relaties waarderen ons gemiddeld met een 9,6

 

Onze internet marketing specialisten leveren u de beste resultaten.

Bij B&S Media Internetmarketing gebruiken we een succesvolle formule waarbij technologie en vakkundige internet marketing specialisten worden gecombineerd om u aan meer klanten en omzet te helpen. Wij nemen u alle zorg uit handen, zodat u zich kunt richten op datgene waarin u het beste bent: het runnen van uw bedrijf. Het werkt als volgt.

 ontwikkelen-van-uw-internet-marketing-strategie 

Ontwikkelen van uw internet marketing strategie

Uw persoonlijke internet marketing specialist gaat met u om tafel om inzicht te krijgen in uw bedrijf, uw doelen en datgene dat u online wilt bereiken. Vervolgens gebruikt onze specialist onze succesvolle methode om een op maat gemaakte online marketing campagne te ontwikkelen, die u helpt uw merk op te bouwen en meer klanten binnen te halen.

uw-internet-marketing-plan-samenstellen

Uw internet marketing plan samenstellen

Een team van campagne managers werkt samen, om uw internet marketing campagne op te stellen en uit te voeren. Vervolgens distribueren en optimaliseren zij uw campagne op het internet. Onze methode vergroot de online vindbaarheid van uw bedrijf juist op het moment dat consumenten zoeken naar uw producten of diensten en op plaatsen waar zij surfen en sociale contacten onderhouden.

het-volgen-en-optimaliseren-van-uw-campagne

Het volgen en optimaliseren van uw campagne

Wat wij doen heeft maar één doel: u de beste resultaten leveren. Wij monitoren uw campagne om uw succes te meten en wij gebruiken onze kennis en bewezen methode om uw resultaten te optimaliseren. Ons team van professionals werkt proactief om uw resultaten te bewaken, aan te passen en te verbeteren. Bovendien heeft u altijd zelf 24/7 toegang tot uw eigen campagne.

het-rapporteren-van-uw-resultaten

Het rapporteren van uw resultaten

Onze duidelijke rapporten laten u zien wat werkt. U krijgt deze rapporten maandelijks, maar u kunt ze ook op elk moment opvragen om alles te bekijken, van klikken en e-mails tot opnames van telefoongesprekken afkomstig van uw campagnes. En u hoeft het niet allemaal alleen uit te zoeken. Uw campagnemanager neemt regelmatig contact met u op en begeleidt u bij elke stap die u zet.

Maak direct een afspraak

B&S Media Internetmarketing inschakelen?

Neem contact met ons op, wij gaan graag met u om tafel!

Maak direct een afspraak