Website promoten

Zet in op het promoten van jouw website en ontvang een stormloop aan nieuwe en relevante bezoekers!

Liever direct contact? Bel of mail ons!

038 337 6678   info@bsmedia.nl

Succesvol jouw website promoten op het internet? Vraag een adviesgesprek aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Websites hebben vaak een belangrijk doel: klanten genereren. Hiervoor moet je vooral nieuwe bezoekers naar jouw visitekaartje leiden. En dat lukt je niet door enkel en alleen jouw nieuwe stek online te zetten. Je moet jouw website actief gaan promoten.

Dit doe je door in te zetten op online marketing: Google Ads, SEO, social media. Stuk voor stuk dragen zij bij aan de vindbaarheid van jouw website. Geen tijd? Dan kun je deze werkzaamheden ook aan een professional uitbesteden.

De voordelen voor jou

  • Direct en meetbaar resultaat
  • Meer leads, klanten en omzet
  • Meer naamsbekendheid
  • Maximaal rendement
  • Duidelijke rapportages
  • Vaste maandelijkse investering
  • Persoonlijke campagnemanager
  • Transparante werkwijze

Website promoten met onze diensten

Het promoten van een website gebeurt grotendeels online. Specialisten, die zich met deze zaken bezighouden, worden online marketeers genoemd. Als onlinemarketingbureau bieden wij de volgende diensten aan:

Google Ads

Google Ads

De snelste manier om jouw website te promoten, is door in te zetten op advertenties binnen Google. Deze kun je plaatsen binnen de zoekmachine, Google-producten en websites, die zich bij het netwerk hebben aangesloten. Met Google Ads ben je in staat om op korte termijn jouw website effectief te promoten. Hoe vaak is afhankelijk van jouw budget.

SEO

SEO

Een andere manier om hoog in Google te komen, is door in te zetten op SEO, ook wel zoekmachineoptimalisatie. Door je site technisch in goede staat te brengen en door jouw content voor bepaalde zoekwoorden in te richten, kun je deze op een duurzame manier promoten. Je komt namelijk in de organische zoekresultaten terecht.

Social media

Social media

Bij veel bedrijven wordt een belangrijk onderdeel van online marketing vergeten. Namelijk: de social media. Vaak hebben ze een account aangemaakt, maar neemt de activiteit na verloop van tijd af. Toch is het een perfect middel om jouw website mee te promoten. Met berichten én advertenties. Onze specialisten regelen het voor je!

Besteed het promoten van je site uit aan de experts van B&S Media!

Ja, dat wil ik!
B&S Media Internetmarketing team

Website promoten op Google

Jouw website op een bewezen succesvolle manier promoten? Met de kennis en kunde van B&S Media ga je voor succes. Ons bureau is namelijk zowel Premier Google als Microsoft Advertising Partner.

Dit houdt in dat onze specialisten gecertificeerd zijn, het bedrijf gezond is en onze relaties tevreden zijn. Ook blijven wij investeren in de beste mensen en technologieën. Hiermee blijven wij van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte. Alleen zo kunnen wij jouw website succesvol promoten.

Gratis quickscan

Website promoten

Website promoten op Google

Website promoten op Facebook

Het promoten van een website gebeurt niet alleen binnen Google. Ook op social media zijn er genoeg kansen te vinden. Om jouw bedrijf daarmee te helpen, hebben onze specialisten zich laten certificeren door Facebook.

Door deel te nemen aan hun programma, hebben zij laten zien dat de marketingwerkzaamheden binnen Facebook, Instagram en LinkedIn goed kunnen uitvoeren. Denk aan het maken, beheren en inzetten van advertenties. Wij zijn dan ook een betrouwbare partner zijn voor het promoten van jouw website op social media!

Gratis quickscan

Mede door de inspanningen van B&S Media hebben we topposities veroverd in Google met voor ons belangrijke zoekwoorden. Hierdoor hebben we dit jaar de beste omzet ooit kunnen realiseren en gaan voor een nog betere toekomst!

Ferde Balk van Plankenland

Kennismaken?

Om te kunnen verkopen moet de doelgroep jouw bedrijf kennen. Schakel voor het promoten van jouw website daarom de diensten van B&S Media in! 

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.