Beter vindbaar worden op Google?

Wij helpen jou om je website beter vindbaar te maken in Google, zodat jij meer bezoekers én potentiële klanten krijgt.

Liever direct contact? Bel of mail ons!

038 337 6678   info@bsmedia.nl

Ontdek hoe je beter gevonden kan worden op Google. Vraag een adviesgesprek aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je beter gevonden worden in Google? Het feit dat je je hier bewust van bent is al erg goed. Bij B&S Media zien we in de praktijk dagelijks websites die niet vindbaar zijn én die niet ingericht zijn voor het behalen van conversies.

Heb je het idee dat jouw website momenteel niet goed vindbaar is en wil je hier iets aan doen? We vertellen je graag hoe we dit samen met jou kunnen doen.

De voordelen voor jou:

  • Direct en meetbaar resultaat
  • Meer leads, klanten en omzet
  • Meer naamsbekendheid
  • Maximaal rendement
  • Duidelijke rapportages
  • Vaste maandelijkse investering
  • Persoonlijke campagnemanager
  • Transparante werkwijze

Gevonden worden op Google

Om beter gevonden te worden in Google is het belangrijk om de ‘spelregels’ van Google te begrijpen en om deze toe te passen binnen jouw website. Net als elke zoekmachine, werkt Google met een algoritme.

Een algoritme is kortgezegd een recept om een wiskundig probleem op te lossen. Google gebruikt een algoritme om te bepalen wie er bovenaan komt te staan in Google. Er zijn hierbij meer dan 200 factoren (of spelregels) waar ze op letten.

Quickscan aanvragen

Beter gevonden worden in Google

Beter vindbaar worden op Google

Wij kennen Google’s spelregels

Dagelijks zorgen wij ervoor dat onze klanten beter gevonden worden in Google. Doordat we dag in, dag uit bezig zijn met online marketing ‘kennen’ we de spelregels van Google. Dit zorgt ervoor dat we ondernemers zoals jou een vliegende start kunnen geven.

Wij zorgen ervoor dat jij binnen afzienbare tijd beter vindbaar bent in Google. Er zijn verschillende tactieken die ingezet kunnen voor een verbeterde vindbaarheid. We vertellen je hier graag meer over.

Quickscan aanvragen

Wij helpen je beter vindbaar worden op Google

Een betere vindbaarheid op Google vergroot de kans op meer bezoekers én klanten. Wij kunnen je onder andere met onderstaande diensten helpen beter gevonden te worden in Google.

SEO

SEO

Als je zoekt op mogelijkheden om jouw website beter vindbaar te maken, ben je waarschijnlijk al eens op de term ‘SEO’ gestuit. SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’. Samen met jou richten we je website zo in dat je voldoet aan alle spelregels van Google. Dit zorgt voor een stijging in de organische zoekresultaten. SEO kost enige tijd. Wil je direct vindbaar zijn? Dan adviseren we Google Ads.

Google Ads

Google Ads

Bij Google Ads zorgt Google ervoor dat je per direct bovenaan in de zoekresultaten komt te staan. Elke keer dat iemand op jouw advertentie klikt, betaal je hier een bedrag voor. Google Ads bestaat uit verschillende onderdelen, zoals: remarketing en Google Shopping. Zo ben je optimaal vindbaar voor mensen die op dat moment op zoek zijn naar jouw product of dienst.

Social media

Social media

Wil je beter gevonden worden in Google? Het is dan logisch om allereerst aan de slag te gaan met je eigen website. Vergeet daarbij niet dat social media ook voor een verbeterde vindbaarheid kan zorgen. Dagelijks loggen miljoenen in Nederland in op platformen zoals Facebook, Instagram en Linkedin. Door ook hier zichtbaar te zijn, vergroot je de kans om gevonden te worden.

Hulp nodig?

SEO. Google Ads. Social media. Al met al zijn er heel wat opties om beter gevonden te worden in Google. Wil je hier hulp bij? Wij zorgen voor een vliegende start en gaan samen met jou voor het best haalbare resultaat! 

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.