Contentmarketing bureau

Pak jouw doelgroep in met goede content. Laat je websitepagina’s en social media optimaliseren door een contentmarketing bureau. Zo blijf je vindbaar, relevant en laat je zien dat jij expert bent in je vakgebied.

Liever direct contact? Bel of mail ons!

038 337 6678   info@bsmedia.nl

Jouw contentmarketing uitbesteden aan experts? Neem direct contact met ons op!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Content betekent inhoud. Alle teksten, afbeeldingen en video’s die jij op je website hebt staan, vallen bijvoorbeeld onder dit begrip. Met contentmarketing bouw je een band op met jouw doelgroep. Zo kun je ze informeren over een nieuw product, vertellen waar jouw bedrijf voor staat, tips geven en met ze in gesprek gaan.

B&S Media Internetmarketing helpt jou bij het bereiken, boeien en binden van je doelgroep met content voor advertenties, social media en de website.

De voordelen voor jou

 • Meer autoriteit
 • Langdurig resultaat
 • Waardevol voor doelgroep
 • Beter vindbaar in Google
 • Merkbekendheid
 • Loyale doelgroep

Diensten van ons contentmarketing bureau

Besteed je jouw contentmarketing uit bij ons bureau, dan ben je verzekerd van kwaliteit op het gebied van SEO, SEA en social media en meer zichtbaarheid van jouw bedrijf.

SEA

SEA

Google Ads of SEA houdt in dat je adverteert in Google. Het is ons doel om jouw bedrijf bovenaan te krijgen met de advertentie, zodat deze vaak gezien wordt en veel verkeer oplevert. Hier komt ook een stukje contentmarketing bij kijken. Onze SEA-specialisten maken bijvoorbeeld branding-advertenties, wat belangrijk is voor de zichtbaarheid en reputatie van jouw bedrijf.

SEO

SEO

Met SEO zorg je ervoor dat verkeer op een organische manier naar je website komt. Contentmarketing is onlosmakelijk verbonden met SEO. Door goede content en het gebruik van zoekwoorden, maken wij jouw website beter vindbaar in Google. Hierbij houden we altijd jouw doelgroep in ons achterhoofd. Hen wil je uiteindelijk warm maken en informeren over jouw bedrijf en producten.

Social media

Social media

Welke afbeeldingen springen eruit en welke teksten grijpen het meeste aan? Jouw social media content moet ervoor zorgen dat je publiek stopt met scrollen. Je wilt opvallen tussen de vele berichten waaraan ze blootgesteld worden. Als contentmarketing bureau voorzien wij jouw posts van aansprekende teksten en mooi beeldmateriaal. Passend bij de huisstijl en tone of voice van je bedrijf.

Internetmarketing Adviseurs

Contentmarketing bureau

B&S Media Internetmarketing is Google Premier Partner

Partner badge
 • Wij zijn door Google geselecteerd als Premier Google Partner
 • Wij voldoen aan alle strenge richtlijnen van Google om rendementvolle campagnes op te zetten
 • Wij zijn als eerste op de hoogte van nieuwe features en mogelijkheden die Google biedt

Mede door de inspanningen van B&S Media hebben we topposities veroverd in Google met voor ons belangrijke zoekwoorden. Hierdoor hebben we dit jaar de beste omzet ooit kunnen realiseren en gaan voor een nog betere toekomst!

Ferde Balk van Plankenland

Kennismaken?

Wij helpen je bij het bouwen aan je reputatie en vindbaarheid en staan als contentmarketing bureau klaar voor jou en je bedrijf.

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.