Webdesign Enkhuizen

Laat een mooie, snelle én optimaal vindbare website maken voor jouw bedrijf in Enkhuizen.

Liever direct contact? Bel of mail ons!

038 337 6678   info@bsmedia.nl

Maak een positieve eerste indruk op jouw bezoekers. Plan direct een vrijblijvende afspraak voor advies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Webdesign Enkhuizen

Meer dan een mooi webdesign

Een ‘mooi webdesign’ is voor onze webbouwers niet genoeg. Wij streven altijd naar een conversiegericht webdesign voor jouw bedrijf in of rondom Enkhuizen. Een website van B&S Media is onderscheidend, functioneel en uitstekend vindbaar in de zoekmachines.

Een website bouwen doen wij op basis van onze expertise, ervaring én jouw input. Jij weet zelf immers als geen ander wie jouw klanten zijn en hoe ze denken. Samen met jou ontwikkelen we een website die leidt tot meer bestellingen, meer aanvragen, meer klanten, meer omzet en meer winst. Wij weten als geen ander hoe we van het webdesign voor jouw bedrijf uit Enkhuizen een succesverhaal kunnen maken!

Professioneel webdesign Enkhuizen

Mogelijk heb je al precies voor ogen hoe jouw nieuwe website er straks uit moet gaan zien. Maar het kan natuurlijk ook evengoed zo zijn dat je nog geen idee hebt en hierover wilt brainstormen. 

Dat is ook precies hoe wij het doen: in samenspraak met jou komen tot de beste denkbare website. En dat is een website die jou helpt je doelen te behalen. Want nogmaals: een mooi ogende website is geen doel op zich, maar een krachtig middel om potentiële klanten over de streep te trekken. Ook een professionele website laten maken voor je bedrijf in Enkhuizen?

Neem contact op

Website laten maken Enkhuizen

Enkhuizen Webdesign

Team van specialisten

Om dit voor jou te realiseren maken we gebruik van ons complete team van specialisten. Dat is namelijk het grote voordeel van B&S Media: wij zijn een full service internetmarketingbedrijf.

Dat betekent dat aan jouw website webdevelopers werken, maar ook conversiespecialisten, gespecialiseerde tekstschrijvers en SEO-specialisten. Samen zorgen zij ervoor dat jouw nieuwe website zoveel mogelijk bezoekers trekt én dat een zo groot mogelijk deel van deze bezoekers wordt omgezet in klanten. Op die manier verdien je de investering in een professioneel webdesign voor je bedrijf in Enkhuizen binnen de kortste keren weer terug!

Internetmarketing Adviseurs

Website Enkhuizen

Al een jaar werkt B&S Media Internetmarketing doorlopend aan het verbeteren van onze webshop TVQ. Er wordt proactief meegedacht om de webshop optimaal te laten functioneren en met alle expertise in huis is geen uitdaging te groot.

Menno Oomkens van TVQ.nl

Webdesigner Enkhuizen

Geoptimaliseerd voor Google

Wanneer je website straks eenmaal online is, is het natuurlijk de bedoeling dat deze gaat werken voor jouw bedrijf in Enkhuizen. Laat die klanten maar komen! Google is daarbij een belangrijke spil in het web. Via ‘s werelds grootste zoekmachine moeten potentiële klanten jou kunnen vinden. Daarom is het een groot voordeel dat wij een online marketingbureau zijn, met specialisten in dienst die dagelijks bezig zijn bedrijven online beter vindbaar te laten worden.

Bij de bouw van een nieuwe website spelen onze SEO-specialisten dan ook een voorname rol. Zij zorgen ervoor dat de websitestructuur op zo’n manier wordt ingericht dat de pagina’s optimaal vindbaar zijn in de zoekmachine. Daarnaast realiseert onze afdeling webdesign een website die aan alle technische SEO-eisen voldoet. Een razendsnelle laadtijd is hier slechts één voorbeeld van!

Neem contact op

Projectmanager Jan B&S Media

Projectmanager vertelt

Dat je straks zelf naar hartelust aanpassingen kan doen aan je nieuwe website, betekent natuurlijk niet dat wij niet meer bereikbaar zijn na livegang. Zowel tijdens de bouw als na de lancering van de website zijn wij altijd bereikbaar voor hulp en advies.

Kom je ergens niet uit? Ontvang je ineens geen mails meer? Wil je tijdelijk iets toevoegen aan je website of juist eraf halen? Mail of bel ons, dan denken we met je mee en leggen we je uit hoe je dit kunt doen. Kom je er niet uit? Dan doen wij het graag voor je.

Michel Hamer, projectmanager Webdesign
Website bouwer Enkhuizen

Website laten maken Enkhuizen

Het bouwen van een website begint met het maken van een afspraak met onze projectmanager webdesign. Met hem bespreek jij jouw specifieke wensen en laten we je voorbeelden zien van websites die we eerder hebben gebouwd. We bepalen de menustructuur van je nieuwe website en bekijken wat er technisch eventueel moet gebeuren om je huidige site naar ons te verhuizen. Vervolgens is het aan jou om te bepalen hoe je nieuwe website eruit moet komen te zien.

Kies je voor een thema of ga je voor maatwerk? Nadat dit bekend is ontvang je van ons een aanleverlijst, met daarop alles wat we nodig hebben om aan de slag te kunnen. We houden je gedurende het proces regelmatig op de hoogte van de vorderingen en geven je voor livegang nog uitgebreid de gelegenheid om de site te testen en eventueel gewenste veranderingen door te geven. Nadat je website af is en online staat monitoren we nauwgezet of alles werkt. Ook na livegang blijven wij altijd bereikbaar voor vragen.

Kennismaken?

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.