Online marketing voor hoveniers

Wil jij als hovenier meer klanten halen uit jouw website? Wij helpen je aan nieuwe klussen!

Liever direct contact? Bel of mail ons!

038 337 6678   info@bsmedia.nl

Wij zorgen dat jij meer klanten realiseert in jouw regio. Laat gratis een kansenonderzoek uitvoeren!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In twaalf jaar tijd is het aantal hoveniersbedrijven bijna verdubbeld van 6.000 naar 11.000. Dat betekent dat jij als hovenier steeds meer je best moet doen om op te vallen tussen je concurrenten. De consument heeft immers meer keuzemogelijkheden gekregen. Ga maar na: hoeveel hoveniers uit jouw regio kun jij opnoemen?

Veel mensen gebruiken zoekmachines als Google om te zoeken naar een hovenier. Goed vindbaar zijn is daarom essentieel om nieuwe klanten te krijgen. Maar jij bent hovenier. Jij onderhoudt natuurlijk liever een tuin dan een website. Besteed daarom de online marketing voor jouw hoveniersbedrijf uit aan de specialisten van B&S Media. Dan wordt er continu gewerkt aan de vindbaarheid van jouw website, zonder dat jij hiervoor je handen uit de mouwen hoeft te steken. Zo kun jij je volledig focussen op jouw projecten, terwijl wij jou helpen aan meer klanten. Een win-win situatie wat ons betreft!

De voordelen voor jou

 • Meer relevante bezoekers
 • Meer offerte-aanvragen
 • Meer klussen in jouw regio
 • Volledige ontzorging van A tot Z
 • Direct en meetbaar resultaat
 • Duidelijke maandelijkse rapportages
 • Vaste maandelijkse investering
 • Persoonlijke campagnemanager
 • Premier Google Partner

Online marketing hoveniers

Belang marketing voor hoveniers

Goed, meer potentiële klanten klinkt natuurlijk goed. Maar om hoeveel potentiële klanten gaat het dan? Laten we eens aan het rekenen slaan. Stel: jij bent hovenier in Zwolle. Maandelijks gebruiken alleen al 480 mensen de zoekmachine van Google om te zoeken op ‘hovenier zwolle’. Gemiddeld gezien klikt meer dan 30% van de gebruikers op het eerste organische zoekresultaat in Google. Staat jouw website bovenaan de pagina met zoekresultaten? Dan levert dat jou maandelijks dus al meer dan 140 leads per maand op! Klinkt goed, toch?

En hebben wij je al verteld dat deze klik naar jouw website gratis is? Hoe meer topposities jij dus weet te behalen op relevante zoekwoorden, hoe meer geïnteresseerde bezoekers je dit oplevert. In de praktijk betekent dat meer belletjes, meer ingevulde formulieren én meer aanvragen. 

Quickscan aanvragen

%

van alle zoekopdrachten in Google hebben een lokale intentie

%

van de zoekers gebruikt Google om een lokaal bedrijf te vinden

de gemiddelde waardering van onze relaties

Online marketing voor hoveniersbedrijven

Maar hoe zorg je nou dat je website beter wordt gevonden op het internet? Dat krijg je voor elkaar door te investeren in online marketing! Bij B&S Media kunnen wij het volgende voor je oppakken:

SEO

SEO

SEO betreft in feite alles wat wij doen om jouw website hoger in de organische (gratis) zoekresultaten van Google te krijgen. Hierbij verbeteren wij onder andere de techniek, content en autoriteit van jouw website.

Google Ads

Google Ads

Dankzij Google Ads wordt jouw website direct zichtbaar op relevante zoekwoorden in de zoekresultaten van Google. Zo kun je al heel snel relevante bezoekers op je website krijgen die zoeken naar een lokale hovenier.

Social media

Social media

Wil je jouw naamsbekendheid vergroten in een bepaalde regio of onder een bepaalde doelgroep? Dan is social media marketing ideaal voor jou! Vergroot je online aanwezigheid bijvoorbeeld op Facebook of Instagram.

Webdesign

Webdesign

Je kunt nog zoveel bezoekers krijgen op je website, maar zonder een aantrekkelijk, conversiegericht én gebruiksvriendelijk webdesign zal het aantal leads tegenvallen. Investeer daarom ook in een professionele website!

Wij staan klaar om jouw hoveniersbedrijf te helpen groeien!

Neem contact op
B&S Media Internetmarketing team

Case: Schraven Hoveniers

Google Ads

Jij weet ook: de tuinen die het meest vruchtbaar zijn, zijn tuinen waarin met grote regelmaat wordt gewied, geoogst en geplant. Datzelfde gaat op voor campagnes in Google Ads. Er is voortdurend beheer en onderhoud nodig om te zorgen dat de campagnes tot volledige bloei kunnen komen. 

Voor Schraven Hoveniers hebben we daarom eerst de tijd genomen om de basis te leggen. Daarbij kun je denken aan het uitvoeren van een zoekwoordenonderzoek en concurrentieanalyse, het bedenken en uitwerken van een strategie en het in kaart brengen van het werkgebied. Ook hebben we veel aandacht besteed aan het instellen van conversie-tracking, zodat we exact kunnen bepalen hoeveel belangrijke contactmomenten onze campagnes opleveren en wat dit gemiddeld heeft gekost.  

Dat dit zijn vruchten heeft afgeworpen, blijkt uit de prachtige resultaten. De campagne heeft Schraven Hoveniers namelijk een hoop nieuwe klanten in de regio opgeleverd. Dankzij Google Ads hebben we namelijk 45% meer conversies behaald, is het conversiepercentage met 19% toegenomen en zijn er 20% meer bezoekers op de website geweest. 

Ook betere resultaten?

Google Ads Schraven Hoveniers

+3.707

Posities gestegen

+53

Topposities

+16%

Langere sessieduur

Case: Schraven Hoveniers

SEO

Inmiddels domineert Schraven Hoveniers ook de lokale organische zoekresultaten in Google. Gezamenlijk zijn de geoptimaliseerde zoekwoorden 3.707 posities gestegen en zijn 53 van de 66 trefwoorden terug te vinden op top 3 posities. Zoekt iemand een hovenier in het werkgebied van Schraven Hoveniers? Dan is de kans erg groot dat zij de website van Schraven Hoveniers als eerst genoemd zien in de zoekresultaten.

En dat is nog niet alles! Meer dan de helft van de zoekwoorden staat landelijk gezien namelijk op de eerste plek. Met een gezamenlijk zoekvolume van 810 zoekopdrachten per maand en een gemiddeld doorklikpercentage van 30% voor de eerste positie, levert dit het bedrijf meer dan 240 gratis leads per maand op! 

Ook betere resultaten?

Waarom als hovenier kiezen voor B&S Media?

Als hovenier weet jij ook: je meerwaarde kun je laten zien door perfect in te spelen op de behoeften van jouw opdrachtgever. Dat principe volgen wij dan ook. Kies je ervoor om met ons samen te werken, dan gaan wij tot het uiterste voor jouw hoveniersbedrijf. En daarbij ontzorgen wij je volledig!

Service

Service

Wil jij als hovenier jouw online marketing aan ons uitbesteden, dan kun je vertrouwen op uitstekende service. Onze specialisten zetten alles op alles om je tevreden te stellen. Uiteindelijk geldt voor ons: jouw succes is ons succes.

Betrokken

Betrokken

De specialisten van B&S Media zijn nauw betrokken bij jouw hoveniersbedrijf. Zij voelen zich verantwoordelijk voor het succes van jouw online campagnes en zullen alle kansen grijpen om tot de beste resultaten te komen.

Persoonlijk

Persoonlijk

Korte lijnen en proactief meedenken. Daar geloven wij in bij B&S Media. Wij weten alles van online marketing voor hoveniers en jij kan ons het meest vertellen over jouw bedrijf. Dat is een gouden combinatie wat ons betreft!

Kwaliteit

Kwaliteit

Google Premier Partner. Microsoft Advertising Partner. Facebook Blueprint Certified. Dat wij kwaliteit leveren voor onze klanten blijkt niet alleen uit de mooie reviews die wij ontvangen, maar wordt ook erkend door onze partners.

Specialisten

Specialisten

Op iedere afdeling binnen ons bedrijf werken specialisten met specifieke ervaring en vakkennis. Zo weet je zeker dat er iemand aan jouw campagne werkt die verstand van zaken heeft en het maximale resultaat voor je behaalt.

Dashboard

Dashboard

Op de bank je zoekwoordposities controleren? In de pauze het aantal conversies vanuit Ads checken? Met ons uitgebreide online marketing dashboard heb je altijd en overal toegang tot de resultaten van jouw campagne.

B&S Media Internetmarketing is Premier Google Partner!

Partner badge
 • Hiermee voldoen wij aan alle strenge richtlijnen om rendementvolle Ads campagnes op te zetten
 • Wij zijn als eerste op de hoogte van nieuwe features en mogelijkheden die Google Ads biedt
 • Wij ontvangen tips en adviezen van Google welke niet uit de standaardrapporten zijn af te leiden
 • Snellere en uitgebreidere support vanuit Google om Ads vraagstukken op te lossen

"Ook als hovenierbedrijf is het erg belangrijk om goed gevonden worden op het internet. B&S Media bezit de kennis en kunde om dit voor ons op een snelle en voordelige manier te doen. Gelijk vanaf de samenwerking krijgen we meer aanvragen uit een groter werkgebied. Mede hierdoor houden wij ons hoveniersbedrijf bloeiend!"

Martijn Buld van Hoveniersbedrijf Martijn Buld

Marketing hoveniers

Groei ook met je hoveniersbedrijf

Misschien heb je al besloten dat investeren in online marketing belangrijk is voor je hoveniersbedrijf. Wellicht twijfel je nog. Wat jouw situatie ook is: wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en het vinden van een passende oplossing voor jouw bedrijf. Ons gehele team heeft bergen met ervaring op het gebied van online marketing voor hoveniers. Van strategie tot uitvoering. Van ontwerp tot realisatie. Dat betekent dat jij de online marketing voor je hoveniersbedrijf volledig aan ons kan uitbesteden, zodat jij meer tijd overhoudt voor jouw tuinprojecten. 

Wij laten je in een vrijblijvend adviesgesprek graag zien welke oplossingen wij hebben gerealiseerd voor onze opdrachtgevers. Plan een afspraak in om je wensen en ideeën met ons door te nemen! 

Gesprek aanvragen

Kennismaken?

Voor de groei van jouw hoveniersbedrijf is investeren in online marketing onmisbaar. Besteed het uit aan B&S Media!

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.