Linkbuilding specialist

Schakel vandaag nog een specialist voor linkbuilding in en stijg razendsnel in de rangorde van de belangrijkste zoekmachines.

Liever direct contact? Bel of mail ons!

038 337 6678   info@bsmedia.nl

Wij verbeteren de domeinautoriteit van jouw website. Vraag een quickscan aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bedrijven, die zich relatief weinig met zoekmachinemarketing bezighouden, weten vaak niet zo goed wat linkbuilding is. Dit onderdeel van de zoekmachineoptimalisatie heeft als doel om jouw autoriteit op het internet te vergroten.

Hiermee verhoog je namelijk de positie, die jouw website binnen de rangorde van Google heeft veroverd. Onze specialisten dragen er met linkbuilding op twee manieren aan bij. Namelijk door andere domeinen naar jouw website te laten linken én door het linkprofiel binnen jouw website te verbeteren.

De voordelen voor jou

  • Hogere waarde voor jouw website
  • Kwalitatieve links
  • Groot netwerk aan linkopties
  • Natuurlijk linkprofiel
  • Transparante werkwijze
  • Persoonlijke campagnemanager
  • Duidelijke rapportages
  • Vaste maandelijkse investering

Linkbuilding specialist B&S Media helpt je scoren online!

Quickscan aanvragen
B&S Media Internetmarketing team

Waarom is linkbuilding nodig?

Om succesvol te kunnen ondernemen, is een goede reputatie ontzettend belangrijk. Daar is ook Google van op de hoogte. Zij proberen deze te meten door in te schatten hoe groot jouw autoriteit binnen jouw vakgebied is. Onze specialisten kunnen dit aansturen door zich bezig te houden met linkbuilding. De externe links, die naar jouw webpagina’s verwijzen, worden door het algoritme namelijk gezien als stemmen. Hoe vaker jouw organisatie op het internet wordt genoemd, hoe hoger zijn autoriteit wordt ingeschat. Dit heeft vaak een hoge positie binnen de organische resultaten tot gevolg.

Net zoals een reputatie, moet je de online autoriteit van jouw bedrijf actief hooghouden. Dit betekent dat een specialist zich regelmatig met linkbuilding bezig moet houden. Gebeurt dit niet? Dan word je gegarandeerd ingehaald door concurrenten en verlies je jouw toppositie. De specialisten van B&S Media houden zich daarom ieder kwartaal met linkbuilding bezig.

Gratis quickscan

Linkbuilding specialist

Linkbuilding specialist inhuren

Linkbuilding expert inschakelen

Een foute beslissing kan de vindbaarheid van jouw bedrijf zomaar om zeep helpen. Onze specialisten weten gelukkig hoe zij linkbuilding het best kunnen aanpakken.

Kwalitatieve links

In de wilde weg externe links verzamelen, is gevaarlijk. Google ziet dat namelijk als spam en kan jouw website daarvoor een sanctie opleggen. Daarom gaan onze specialisten tijdens de linkbuilding op zoek naar kwalitatieve links. Dit houdt vooral in dat wij alleen gebruik maken van betrouwbare bronnen. 

Websites van hoge waarde

Bij linkbuilding richten onze specialisten zich voornamelijk op websites, die een hoge domeinwaarde hebben. Links op deze domeinen hebben namelijk de grootste impact, waardoor jouw bedrijf sneller in autoriteit kan groeien. 

Gratis quickscan

Vermeld op relevante websites

Google wil voorkomen dat je gaat spammen. Daarom probeert het algoritme zo nauwkeurig mogelijk vast te stellen in welke branches jouw bedrijf zich beweegt. Om zo snel mogelijk in de rangorde van de zoekmachine te stijgen, richten onze specialisten zich daarom op websites, die voor jouw branche relevant zijn.

Verschillende ankerteksten

Een linkprofiel moet zo natuurlijk mogelijk overkomen. Wanneer dit niet het geval is, ziet het algoritme van Google dit wederom als spam. Daarom gebruiken de specialisten van B&S Media tijdens linkbuilding verschillende ankerteksten. Belangrijke zoekwoorden wisselen zij af met andere, relevante woorden, zoals: jouw bedrijfsnaam.

Gratis quickscan

Linkbuilding expert

Mede door de inspanningen van B&S Media hebben we topposities veroverd in Google met voor ons belangrijke zoekwoorden. Hierdoor hebben we dit jaar de beste omzet ooit kunnen realiseren en gaan voor een nog betere toekomst!

Ferde Balk van Plankenland

Kennismaken?

Om online klanten binnen te kunnen halen, moet je autoriteit opbouwen. De specialisten van B&S Media zetten hier linkbuilding voor in.

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.