Zoekmachinemarketing bureau

Schakel voor zoekmachinemarketing altijd een professioneel bureau in. Dan heb je van alle onderdelen de juiste kennis in huis.

Quickscan aanvragen

Vandaag de dag zijn er ontzettend veel bureaus binnen de zoekmachinemarketing actief. Niet zo vreemd, want het internet - en dus ook zoekmachines - spelen een belangrijke rol in het succesverhaal van een organisatie.

Met zoekmachinemarketing zorgen bureaus ervoor dat jouw bedrijf goed gevonden worden in de resultaten van websites, zoals: Google en Bing. Ze richten zich hierbij op zoekwoorden, die relevant zijn voor jouw dienst of product. Hoe hoger jij in de resultaten scoort, hoe groter de kans op een conversie.

De voordelen voor jou

  • Direct en meetbaar resultaat
  • Meer leads, klanten en omzet
  • Meer naamsbekendheid
  • Maximaal rendement
  • Duidelijke rapportages
  • Vaste maandelijkse investering
  • Persoonlijke campagnemanager
  • Transparante werkwijze

Zoekmachinemarketing bureau B&S Media helpt je scoren online!

Neem contact op
B&S Media Internetmarketing team

SEO (zoekmachine-optimalisatie)

Het eerste deelgebied van zoekmachinemarketing is SEO. Deze afkorting staat voor ‘search engine optimization’ – ofwel: zoekmachineoptimalisatie. Hiermee richten onze specialisten zich op de organische zoekresultaten van zoekmachines, zoals: Google. Het verkrijgen van een vermelding binnen deze resultaten is gratis. 

Om hoog in de organische zoekresultaten van een zoekmachine te kunnen scoren, richt ons bureau zich binnen de zoekmachinemarketing op drie pijlers. Namelijk: techniek, content en autoriteit. Onze specialisten zorgen er allereerst voor dat de techniek van jouw website goed in elkaar zit. Denk aan laadsnelheid en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast wordt er content geschreven voor relevante zoekwoorden. Tot slot zorgen wij ervoor dat jouw domein online autoriteit opbouwt, door externe verwijzingen te vergaren. De combinatie van deze drie onderdelen zorgt ervoor dat jouw website stijgt in de organische zoekresultaten.

Gratis quickscan

Zoekmachinemarketing bureau

Zoekmachinemarketing bedrijf

SEA (zoekmachine adverteren)

Een ander deelgebied van zoekmachinemarketing is SEA. Deze afkorting staat voor het Engelse ‘search engine advertising’. Dit kan ruwweg vertaald worden als “adverteren via zoekmachines”. Zoals de naam eigenlijk al zegt, gaat het hier om advertenties. Je betaalt hiermee dus voor een plek binnen de zoekresultaten. 

Scoren binnen de organische zoekresultaten kan veel tijd in beslag nemen. Soms kan het wel maanden duren voordat een website op de eerste pagina wordt getoond. Ons bureau richt zich binnen de zoekmachinemarketing daarom ook op SEA. Hiermee zorgen wij ervoor dat jouw domein snel binnen Google gevonden kan worden. Namelijk: door een advertentie te plaatsen. Deze uiting vind je vaak op de eerste pagina van de zoekresultaten terug. Nog boven de organische. De specialisten van ons zoekmachinemarketing bureau zorgen ervoor dat je direct zichtbaar bent voor potentiële klanten.

Gratis quickscan

Google Ads

Google Ads

Door te adverteren binnen de zoekmachine kun je direct potentiële klanten bereiken.

Word direct vindbaar
SEO

SEO

Door je te richten op SEO haal je structureel meer bezoekers naar jouw website.

Scoor hoge posities
Microsoft Ads

Microsoft Ads

Er zijn meer zoekmachines dan Google. Met Microsoft Ads vergroot je jouw bereik.

Vergroot je bereik

Mede door de inspanningen van B&S Media hebben we topposities veroverd in Google met voor ons belangrijke zoekwoorden. Hierdoor hebben we dit jaar de beste omzet ooit kunnen realiseren en gaan voor een nog betere toekomst!

Ferde Balk van Plankenland

Kennismaken?

Om online succes te kunnen boeken, moet je zichtbaar zijn in Google. Schakel hiervoor het zoekmachinemarketing bureau van B&S Media in!

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.