Online marketing Heerde

Ga voor meer klanten, meer omzet en meer winst met online marketing in Heerde! Wij zorgen dat jouw bedrijf beter gevonden wordt online.

Weten hoe? Bel of mail ons!

038 337 6678   info@bsmedia.nl

Benieuwd hoe jouw bedrijf online succesvol wordt? Neem contact op voor gratis advies.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In de huidige digitale samenleving is het essentieel om online goed vindbaar te zijn voor potentiële klanten. Van belang is om je bedrijf in Heerde in Google naar voren te laten komen wanneer men zoekt op de termen die voor jou relevant zijn. En daar kunnen de online marketingspecialisten van B&S Media je als geen ander bij helpen.

Wij beheersen het volledige domein van online marketing in Heerde en hebben voor alle facetten daarvan een expert in huis. Van het maken van websites tot zoekmachineoptimalisatie en van online adverteren tot social media: voor online marketing in Heerde zijn wij al sinds 2007 hét adres

De voordelen voor jou

  • Altijd vindbaar voor potentiële klanten
  • Rapportages van resultaat en werkzaamheden
  • Blijvende verbeteringen aan jouw website
  • Vaste maandelijkse investering
  • Persoonlijke campagnemanager
  • Transparante werkwijze
  • Structurele verbeteringen

Online marketingbureau Heerde 

Online marketing, ook in Heerde, verandert continu. Het is een dynamisch proces, waarbij stilstand achteruitgang is. Daarom werken wij met een team van meer dan 25 jonge online marketingspecialisten, die zich bezighouden met het volgen van de nieuwste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Verandert er iets op het gebied van bijvoorbeeld SEO of Google Ads? Dan pakken we dit direct op voor jouw campagnes!

Denk er maar eens over na: Google dat eens in de zoveel tijd een wijziging in het algoritme doorvoert. Voorwaarden voor Google Ads die geregeld veranderen. Social media die ‘uit’ raken, terwijl nieuwe platformen juist in opkomst raken. Je zou hier, naast het runnen van je bedrijf in Heerde, van op de hoogte moeten blijven én het toepassen… Laat online marketing in Heerde daarom over aan de specialisten van B&S Media, dan weet je zeker dat je campagnes altijd up-to-date zijn!

Advies aanvragen

Online marketing Heerde

Online marketingbureau Heerde

Online marketing specialisten

Veel bureaus zijn slechts gespecialiseerd in één bepaalde vorm van online marketing, ook in Heerde. Gevolg: je hebt bijvoorbeeld één partij die verantwoordelijk is voor de bouw en het onderhoud van je nieuwe website, terwijl een andere partij werkt aan je vindbaarheid in Google. Het nadeel daarvan is dat veel componenten van online marketing met elkaar verweven zijn.

Doordat je bij ons je complete online marketing in Heerde onder één dak hebt, kunnen je verschillende campagnemanagers makkelijk en snel overleggen, waardoor we zo efficiënt mogelijk te werk kunnen gaan. Per vorm van online marketing hebben we een gespecialiseerd team tot onze beschikking dat aan jouw campagnes werkt.

%

Van de Nederlanders gebruikt Google als zoekmachine

+

Specialisten staan voor je klaar om jou te helpen

De gemiddelde waardering van onze relaties

Diensten online marketingbureau Heerde

Webdesign

Het binnenhalen van nieuwe klanten begint tegenwoordig bij een professionele en gebruiksvriendelijke website. Of je nu een webshop wilt beginnen of een website hebt met als doel klanten naar je winkel in Heerde te halen: onze webbouwers zorgen ervoor dat je er het maximale uit kunt halen. En dat natuurlijk met een website die volledig voldoet aan jouw huisstijl!

Maar online marketing in Heerde is meer dan dat. Ook wanneer je al een website hebt kun je bij ons terecht om hier nog meer rendement uit te halen. We scannen dan je website op verbeterpunten en gaan maandelijks aan de slag om deze te optimaliseren. Dit is een doorlopend proces: een website die ‘af’ is bestaat simpelweg niet!

Webdesign


SEO

SEO

Met SEO zetten we ons in om jouw website beter vindbaar te laten worden in Google en andere zoekmachines. En met beter vindbaar bedoelen we dan dat je website hoog in de zoekresultaten verschijnt wanneer er gezocht wordt op termen die voor jouw bedrijf van belang zijn. 

Wanneer je van deze vorm van online marketing in Heerde gebruik wilt maken, starten we altijd met een uitvoerig zoekwoordonderzoek. Vervolgens zorgen we ervoor dat je website technisch gezien in orde is. Google hecht veel waarde aan een optimale gebruikerservaring, wat onder meer inhoudt dat je website snel laadt en overzichtelijk is. Daarna beginnen we het met schrijven en plaatsen van landingspagina’s voor de zoekwoorden die we samen met jou hebben vastgesteld. Om ervoor te zorgen dat deze pagina’s hoog in de zoekresultaten belanden, doen we aan linkbuilding. Dit houdt in dat we links (laten) plaatsen op externe websites, waardoor de autoriteit van deze pagina’s toeneemt. 

Google Ads

Naast SEO is er nog een manier om bovenaan de Google-zoekresultaten te komen en dat is door te adverteren. Je koopt op die manier een plekje boven de ‘gewone’ zoekresultaten. Dit klinkt vrij eenvoudig, maar het juist instellen en beheren van een Google Ads-campagne is vakwerk. Ga je hiermee aan de slag zonder precies te weten wat je doet, dan kan Google Ads je juist een hoop geld kosten, in plaats van dat het je wat oplevert. Vandaar dat je deze vorm van online marketing in Heerde beter aan specialisten kunt overlaten. Onze Google Ads-medewerkers zijn niet voor niets door Google en Microsoft gecertificeerd als kundig specialist.

Google heeft bovendien een groot advertentienetwerk, dat het mogelijk maakt om op vele verschillende platformen te adverteren. Denk bijvoorbeeld aan Google Shopping, banners op het Google Display Netwerk of remarketing.

Google Ads

Advies aanvragen

Kennismaken?

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.