Online marketing Veenendaal

Wij hebben al meer dan duizend bedrijven geholpen aan een optimaal vindbare en renderende website. Wij helpen jou ook graag scoren met online marketing in Veenendaal!

Liever direct contact? Bel of mail ons!

038 337 6678   info@bsmedia.nl

Wil jij meer omzet en klanten uit jouw website halen? Wij geven je gratis advies.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Online marketing in Veenendaal is onmisbaar geworden. Voor jou als ondernemer is het essentieel dat je gevonden wordt op de zoekwoorden die voor jouw bedrijf van belang zijn.

Het is dan wel noodzakelijk dat je een professionele website hebt, die voldoet aan de verwachtingen van de bezoeker. Een slechte, niet gebruiksvriendelijke website schrikt mensen af. Dat is niet wat je wilt! Daarom helpen wij van B&S Media je niet alleen bij het online vindbaar maken van jouw bedrijf, maar kunnen we je ook helpen met het bouwen van een optimaal converterende bedrijfswebsite. Dat is wat je nou noemt alles-in-één!

De voordelen voor jou

  • Altijd vindbaar voor potentiële klanten
  • Rapportages van resultaat en werkzaamheden
  • Blijvende verbeteringen aan jouw website
  • Vaste maandelijkse investering
  • Persoonlijke campagnemanager
  • Transparante werkwijze
  • Structurele verbeteringen

Ook jouw doelgroep is online

De tijd dat het loonde om advertenties in de plaatselijke huis-aan-huiskrant in Veenendaal te plaatsen ligt inmiddels ver achter ons. Het internet voorziet ons volledig in onze informatiebehoefte. Waarom zou jij tijd en geld steken in het bereiken van jouw doelgroep via de ‘ouderwetse’ manier, terwijl het gros van jouw potentiële klanten via het internet te bereiken is? Vrijwel iedereen maakt gebruik van Google om te zoeken naar informatie, producten en diensten. In 2019 deden zeven op de tien Nederlanders dit!

Het internet is the place to be om jouw producten of diensten aan de man te brengen. Bovendien kun je dankzij alle beschikbare data via internet marketing in Veenendaal heel nauwkeurig jouw doelgroep benaderen. Daarmee wordt je marketing een stuk effectiever. Adverteren via de traditionele media betekent immers toch ook vooral een hoop losse flodders. Met de hulp van online marketingbureau B&S Media schiet jij voortaan raak!

Neem contact op

 

Online marketing Veenendaal

Online marketing bureau Veenendaal

Online marketingbureau Veenendaal

Als je aan de slag wilt met online marketing in Veenendaal moet je echt weten wat je aan het doen bent. Zomaar wat proberen zal je uiteindelijk vooral veel tijd en daardoor geld kosten, zonder dat het wat oplevert. Is internet marketing niet jouw ding of heb je er naast je gewone werkzaamheden de tijd niet voor? Besteed het dan uit aan onze specialisten. Wij van B&S Media blinken immers al sinds 2007 uit in online marketing in Veenendaal en omstreken.

Als er iets continu aan verandering onderhevig is, is het wel online marketing, ook in Veenendaal. Als Google Premier Partner en Microsoft Advertising Partner zijn wij er altijd als eerste bij om te anticiperen op veranderingen! Daarbij denken we graag mee met onze relaties, zodat we je proactief van advies kunnen voorzien en veranderingen kunnen doorvoeren om nóg meer uit jouw online marketingcampagnes in Veenendaal te halen!

%

Van de Nederlanders gebruikt Google als zoekmachine

+

Specialisten staan voor je klaar om jou te helpen

De gemiddelde waardering van onze relaties

Diensten online marketingbureau Veenendaal

Webdesign

Voor het bouwen van een conversiegerichte, SEO-vriendelijke én gemakkelijk zelf te onderhouden website ben je bij onze webspecialisten aan het juiste adres. Kies voor een website in één van de vele beschikbare thema’s of laat je fantasie de vrije loop en ontwikkel samen met onze specialisten een geheel op maat gemaakt webdesign. Wij zorgen ervoor dat jouw website straks een zeer professioneel online uithangbord voor je bedrijf in Veenendaal wordt! 

Dat wil overigens natuurlijk niet zeggen dat je na livegang ons niet meer om hulp kunt vragen. Ook wanneer je nieuwe, professionele bedrijfswebsite straks in de lucht is, staan we nog altijd graag voor je klaar!

Webdesign


SEO

SEO

Met SEO – zoekmachineoptimalisatie – zorgen we ervoor dat er meer organische bezoekers naar je website komen. Dat wil zeggen: bezoekers die je via de ‘gewone’, niet-betaalde zoekresultaten van Google weten te vinden. Hiervoor doen we uitgebreid zoekwoordonderzoek om te bepalen op welke, voor jouw branche relevante, zoektermen veel gezocht wordt.

We schrijven rondom deze termen speciale landingspagina’s, zorgen ervoor dat er vanaf externe sites naar deze pagina’s gelinkt wordt om de autoriteit te versterken en maken je website technisch gezien helemaal op orde. Deze vorm van online marketing maakt je bedrijf in Veenendaal op de middellange termijn op een voordelige manier online optimaal vindbaar.

Google Ads

Wil je direct effect zien, dan is adverteren op Google sterk aan te bevelen. Deze vorm van online marketing in Veenendaal biedt verschillende mogelijkheden om met behulp van een advertentiebudget meer bezoekers en daarmee meer omzet te genereren.

De bekendste variant is het bieden op gesponsorde weergaven in Google zoekresultaten. Dit zijn de advertenties boven en onder de lijst met ‘gewone’ zoekresultaten. Er zijn echter meer opties. Denk aan remarketing of je producten laten zien in Google Shopping. Internet marketing in Veenendaal biedt zoveel kansen! Laat je door onze Google Ads-specialisten vooral adviseren wat voor jou het meest kan opleveren.

Google Ads

Maak vrijblijvend kennis
Internet marketing Veenendaal

Internet marketing Veenendaal

Al onze werknemers zijn ware specialisten in hun vakgebied. Zeker als het aankomt op Google Ads is het belangrijk dat de vereiste vaardigheden ook officieel erkend worden. Hiervoor werken we immers met de advertentiebudgetten van jou als klant en dat kan natuurlijk niet zomaar op goed geluk. Vandaar dat al onze Google Ads-specialisten beschikken over de officiële Google Ads-certificeringen.

Bovendien zijn we door zowel Google als Microsoft onderscheiden als betrouwbaar Ads-bureau. Daardoor mogen we ons Google Premier Partner en Microsoft Advertising Partner noemen. Om hier aanspraak op te maken moeten bureaus voldoen aan de strenge eisen die deze webgiganten stellen. Een aantoonbare omzetgroei voor onszelf én onze klanten is er daar één van. Als Premier en Advertising Partner ontvangen we altijd als eerst het nieuws over nieuwe updates, zodat we eerder kunnen anticiperen op wat komen gaat dan bureaus die deze status niet genieten.

Kennismaken?

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.