Online marketing voor webshops

Webshop promoten? Wij helpen je aan meer zichtbaarheid, meer klanten en meer omzet.

Liever direct contact? Bel of mail ons!

038 337 6678   info@bsmedia.nl

Wij zorgen dat jouw webshop beter zichtbaar wordt. Laat gratis een kansenonderzoek uitvoeren!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het doel van een webshop is eenvoudig: omzet uit online verkopen genereren. Of nou ja, eenvoudig … Dat winkelmandje vult zichzelf natuurlijk niet. Daarvoor moeten de juiste mensen, je doelgroep, hun weg naar je webwinkel weten te vinden en bestellingen plaatsen. En dat is waar de uitdaging ligt, want hoe breng je je online shop onder de aandacht bij de doelgroep en hoe zorg je dat zij juist bij jou bestellen wat ze nodig hebben? Het antwoord vind je hier, bij B&S Media Internetmarketing. We zijn gespecialiseerd in online marketing voor webshops en hebben al vele webwinkelhouders geholpen aan meer zichtbaarheid, meer klanten en meer omzet. Jou binnenkort ook?

De voordelen voor jou

 • Meer online zichtbaarheid
 • Converterende advertenties
 • Duidelijke maandelijkse rapportages
 • Vaste maandelijkse investering
 • Persoonlijke campagnemanager
 • Direct en meetbaar resultaat

online marketing webshops

Je webshop promoten is belangrijk

Het gezegde: “een goed product verkoopt zichzelf” gaat meestal niet op voor webshops. In de wereld van e-commerce is het niet voldoende om simpelweg een goede webshop te hebben met kwaliteitsproducten. Hoeveel concurrenten ken jij immers, die hetzelfde product aanbieden? Consumenten hebben talloze keuzemogelijkheden, dus moet je ervoor zorgen dat potentiële klanten jouw webshop vinden tussen alle concurrentie. En, ook al ben je de enige aanbieder, dan is het nog steeds niet gegarandeerd dat jouw webshop in de zoekresultaten verschijnt.

Daarom is het essentieel om proactief te zijn in het promoten van je webshop. Door middel van effectieve online marketingstrategieën kun je de aandacht trekken van jouw doelgroep en hen overtuigen om juist bij jou te bestellen. Een doordachte promotieaanpak kan het verschil maken tussen een succesvolle webshop en een die onopgemerkt blijft.

Bij B&S Media Internetmarketing begrijpen we het belang van online marketing voor webshops. We zijn ervaren in het optimaliseren van websites en het behalen van hoge posities in zoekresultaten. Zo kunnen we ervoor zorgen dat jouw webshop de concurrentie voorblijft.

Quickscan aanvragen

Wij staan klaar om jouw webshop te helpen groeien!

Neem contact op
B&S Media Internetmarketing team

Online marketing voor webshops

Het succes van een webshop begint bij vindbaarheid en zichtbaarheid. Wanneer potentiële klanten zoeken naar producten die jij verkoopt, wil je op de best mogelijke positie in de zoekresultaten verschijnen. Hiervoor maken wij gebruik van een uitgebreid arsenaal aan SEA- en SEO-technieken. Denk hierbij aan adverteren via Google Ads en Google Shopping, linkbuilding en contentmarketing. Hiermee kunnen wij jouw webshop de online zichtbaarheid geven die het verdient, zodat jij je kunt richten op het aanbieden van het beste assortiment, een soepele fulfillment en uitstekende klantenservice.

SEO

SEO

SEO betreft in feite alles wat wij doen om jouw website hoger in de organische (gratis) zoekresultaten van Google te krijgen. Hierbij verbeteren wij onder andere de techniek, content en autoriteit van jouw website.

Google Ads

Google Ads

Dankzij Google Ads wordt jouw website direct zichtbaar op relevante zoekwoorden in de zoekresultaten van Google. Zo kun je al heel snel relevante bezoekers op je webshop krijgen.

Social media

Social media

Wil je jouw naamsbekendheid vergroten in een bepaalde regio of onder een bepaalde doelgroep? Dan is social media marketing ideaal voor jou! Vergroot je online aanwezigheid bijvoorbeeld op Facebook of Instagram.

Webdesign

Webdesign

Je kunt nog zoveel bezoekers krijgen op je website, maar zonder een aantrekkelijk, conversiegericht én gebruiksvriendelijk webdesign zal het aantal leads tegenvallen. Investeer daarom ook in een professionele website!

SEO voor webshops: gratis leads!

Zoekmachine-optimalisatie (SEO) is een beproefde methode om het aantal leads voor je webshop te vergroten. We gaan samen na welke voor jou relevante zoektermen je doelgroep gebruikt en zetten van alles in gang om te zorgen dat jouw webshop hierop scoort. Dit kan per zoekwoord enkele tientallen tot duizenden (gratis!) websitebezoeken opleveren. Je betaalt namelijk niet per klik naar jouw website.

Laten we eens kijken naar een concreet voorbeeld. Stel je hebt een webshop gespecialiseerd in pvc vloeren en je richt je op de populaire zoekterm ‘pvc tegels betonlook’. Maandelijks wordt er maar liefst 390 keer op deze term gegoogled. En wat als jouw webshop bovenaan de organische zoekresultaten verschijnt? Gemiddeld klikt zo’n 30% van de gebruikers op het eerste zoekresultaat. Dat betekent dat jouw webshop maandelijks gemiddeld 117 potentiële klanten aantrekt, alleen al op de zoekterm ‘pvc tegels betonlook’! Een aantrekkelijk perspectief, nietwaar?

Hoe hoger je webshop scoort op relevante zoekwoorden, hoe meer geïnteresseerde bezoekers je kunt verwachten …. Mits je site effectieve meta data en headers bevat. Hieruit haalt Google de titel en beschrijving van de pagina, die de bezoekers vertellen wat er achter de link zit. 

Voor een webshop zou het natuurlijk helemáál top zijn om met je producten in de Google Shopping-resultaten te komen. De potentiële klant ziet dan een foto, titel en prijs van het product en de naam van je webshop. Hoe je dit voor elkaar krijgt? Laat dat maar over aan onze Google Ads-specialisten.

Alles over SEO

seo voor webshops

Gericht adverteren met Google Ads

Google Ads is een krachtig hulpmiddel om je producten en webshop onder de aandacht te brengen van potentiële klanten. Met Google Ads kun je gerichte advertenties maken die worden weergegeven aan gebruikers die actief op zoek zijn naar producten die jij aanbiedt. Het biedt je de mogelijkheid om je webshop op de juiste momenten op te laten vallen en je concurrentie voor te blijven.

Met Google Ads kun je profiteren van diverse voordelen voor jouw webshop:

 • Verhoogde relevante zichtbaarheid: Je advertenties worden getoond aan een breed scala aan gebruikers die relevante zoekopdrachten uitvoeren. Dit vergroot de kans dat potentiële klanten jouw webshop ontdekken.
 • Gerichte doelgroep: Met Google Ads kan je je advertenties richten op de juiste doelgroep, waardoor de kans op conversies en aankopen toeneemt. Ook is Google Ads het platform voor advertenties in Google Shopping.
 • Kostenbeheersing: Je bepaalt zelf hoeveel je wilt uitgeven aan advertenties. Je kunt je budget flexibel aanpassen en bieden op basis van prestaties, zoals klikken of conversies. Dit geeft je controle over je advertentie-uitgaven en helpt je om je ROI te optimaliseren.
 • Meetbare resultaten: Met Google Ads kun je gedetailleerde rapporten en analyses ontvangen, zodat je de prestaties van je advertenties kunt meten. Je kunt zien hoeveel klikken, vertoningen en conversies je hebt gegenereerd, wat je helpt om je marketingstrategieën verder te verfijnen en te verbeteren.
 • Snelle resultaten: Met Google Ads kan je snel zichtbaarheid en verkeer naar je webshop genereren. Zodra je campagne is ingesteld, kunnen potentiële klanten direct je advertenties zien en doorklikken naar je webshop.
Alles over Google Ads

Waarom als webshopeigenaar kiezen voor B&S Media?

Als webshopeigenaar weet jij ook: de klant is koning. Dat principe volgen wij dan ook. Kies je ervoor om met ons samen te werken, dan gaan wij tot het uiterste voor jouw webshop. En daarbij ontzorgen wij je volledig!

Service

Service

Wil jij de online marketing voor jouw webshop aan ons uitbesteden, dan kun je vertrouwen op uitstekende service. Onze specialisten zetten alles op alles om je tevreden te stellen. Uiteindelijk geldt voor ons: jouw succes is ons succes.

Betrokken

Betrokken

De specialisten van B&S Media zijn nauw betrokken bij jouw webshop. Zij voelen zich verantwoordelijk voor het succes van jouw online campagnes en zullen alle kansen grijpen om tot de beste resultaten te komen.

Persoonlijk

Persoonlijk

Korte lijnen en proactief meedenken. Daar geloven wij in bij B&S Media. Wij weten alles van online marketing voor webshops en jij kan ons het meest vertellen over jouw bedrijf. Dat is een gouden combinatie wat ons betreft!

Kwaliteit

Kwaliteit

Google Premier Partner. Microsoft Advertising Partner. Facebook Blueprint Certified. Dat wij kwaliteit leveren voor onze klanten blijkt niet alleen uit de mooie reviews die wij ontvangen, maar wordt ook erkend door onze partners.

Specialisten

Specialisten

Op iedere afdeling binnen ons bedrijf werken specialisten met specifieke ervaring en vakkennis. Zo weet je zeker dat er iemand aan jouw campagne werkt die verstand van zaken heeft en het maximale resultaat voor je behaalt.

Dashboard

Dashboard

Op de bank je zoekwoordposities controleren? In de pauze het aantal conversies vanuit Ads checken? Met ons uitgebreide online marketing dashboard heb je altijd en overal toegang tot de resultaten van jouw campagne.

Professionele en vindbare webshop voor maximale resultaten

Een succesvolle webshop vereist een combinatie van aantrekkelijk webdesign en effectieve online marketing. Heb je nog geen professionele webshop? We bouwen graag een prachtige en functionele webshop voor jou, die ook nog eens goed vindbaar is in Google. Heb je al een webshop, dan kunnen we deze desgewenst een redesign geven en SEO proof maken.

Of je nu een specifiek product verkoopt of een uitgebreid assortiment hebt, wij zorgen ervoor dat jouw webwinkel perfect aansluit bij jouw bedrijf en doelgroep. Een professionele webshop is essentieel voor het genereren van vertrouwen bij je bezoekers. Het design speelt hierbij een belangrijke rol. Onze webdesigners zorgen ervoor dat jouw webshop een visitekaartje is voor je onderneming, met een aantrekkelijk ontwerp en alle technische mogelijkheden die bijdragen aan een gebruiksvriendelijke ervaring.

Onze webbouwers werken nauw samen met onze marketingspecialisten. Hierdoor kunnen we niet alleen een prachtige webshop creëren, maar ook zorgen voor maximale vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. Zo ben je direct klaar om de zoekresultaten te veroveren zodra jouw webshop is gelanceerd.

Benieuwd wat wij zoal aan maatwerk-websites hebben gerealiseerd? Bekijk ons portfolio.

Alles over webdesign

Webdesign Voor Webshops

 

Conversieoptimalisatie webshops

Conversie-optimalisatie voor webshops

Het is natuurlijk fantastisch om veel bezoekers naar je website te trekken via online marketing, maar als ze niet overgaan tot aankoop, laat je potentiële omzet liggen. In dat geval is het slim om grondig te analyseren hoe je webshop is ingericht en te ontdekken waar verbeteringen kunnen worden aangebracht. Van de navigatie en het ontwerp tot aan de productpresentatie en het afrekenproces, elk element speelt een rol in het overtuigen van bezoekers om tot aankoop over te gaan. Met conversie-optimalisatie zorgen we ervoor dat elke stap in de klantreis geoptimaliseerd is om de conversie te verhogen en van bezoekers loyale klanten te maken. Door te testen, meten en tweaken, stellen we vast welke strategieën het meest effectief zijn in het stimuleren van conversies. Laat ons je helpen om je webshop te transformeren in een conversie-machine en het optimale rendement te halen uit je marketinginspanningen.

Gesprek aanvragen

B&S Media Internetmarketing is Premier Google Partner!

Partner badge
 • Hiermee voldoen wij aan alle strenge richtlijnen om rendementvolle Ads campagnes op te zetten
 • Wij zijn als eerste op de hoogte van nieuwe features en mogelijkheden die Google Ads biedt
 • Wij ontvangen tips en adviezen van Google welke niet uit de standaardrapporten zijn af te leiden
 • Snellere en uitgebreidere support vanuit Google om Ads vraagstukken op te lossen

"Ik heb met verschillende marketingbureaus samengewerkt. Helaas zijn er ook cowboys in de markt die erg veel schade kunnen aanrichten. Remco heeft eerst veel rommel moeten opruimen voordat we vooruit konden. Nu staan we sterk op alle belangrijke zoekwoorden en groeien we door ook op long tails in te zetten. Remco is een open aanspreekpunt en reageert altijd binnen No-time op mijn vragen. Samen met Jos hebben we eerst ook moeten zoeken naar de juiste formule om onze Ads campagne succesvol te maken. Jos is uitgekomen bij google shopping en dit is blijkt voor ons goed te werken. Jos zoekt proactief contact met ons om met de juiste marktinformatie de advertenties zo succesvol mogelijk te maken."

Theo Rikken van Naamborden.nl

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij staan klaar om je webshop te laten groeien

Ben je benieuwd hoe we met behulp van online marketing jouw webshop kunnen laten groeien? Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs!

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs