Webdesign Coevorden

Laat een professionele website maken die aantrekkelijk is, hoog scoort in Google én zorgt voor klanten.

Liever direct contact? Bel of mail ons!

038 337 6678   info@bsmedia.nl

Website laten maken voor jouw bedrijf in Coevorden? Vraag vrijblijvend advies aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Webdesign Coevorden

Webdesign bureau Coevorden

Het succes van veel bedrijven valt of staat bij een goede, professionele website. Het stelt je in staat bezoekers te ontvangen, te informeren over jouw bedrijf, producten en diensten en te overtuigen om zaken met jou te doen. Een bedrijf kan simpelweg niet zonder een aantrekkelijke, doelgerichte en vindbare website. 

Kies er daarom voor jouw website te laten ontwikkelen door B&S Media, dé specialist in webdesign van Coevorden en omstreken. Al talloze mkb’ers hebben we sinds 2007 aan een prachtige, functionele én omzet genererende website mogen helpen.

Mooi én functioneel webdesign

Bij ‘webdesign’ in Coevorden is de eerste associatie toch vooral een website die er gelikt uitziet. En natuurlijk, het design van je nieuwe website is zonder meer van groot belang. Niet voor niets wordt de website vaak beschouwd als hét visitekaartje voor de ondernemer.

Maar een ‘mooie website’ is niet het belangrijkste. Je wilt een website laten maken die zich uitbetaalt. Een website die jou meer klanten, meer omzet én meer winst oplevert. Onze webbouwers hebben ruime ervaring en weten precies welke onderdelen van belang zijn om klanten binnen te halen. Samen met jou realiseren we een webdesign in Coevorden waar jij straks de vruchten van zult plukken!

Neem contact op

Coevorden Webdesign

Website laten maken Coevorden

Website laten maken Coevorden

Als webdesign bureau in de regio Coevorden hebben we voor veel tevreden klanten een nieuwe website mogen maken. Wij hechten waarde aan jouw mening en willen jouw nieuwe website dan ook echt samen met jou bouwen. Vooraf bespreken we uitgebreid je wensen en ook tijdens het bouwen van de website hebben we regelmatig contact.

Als online marketingbureau kunnen we ook een beroep doen op specialisten uit verschillende expertisegebieden. Zo helpen we bedrijven hun online vindbaarheid te verbeteren met behulp van zoekmachineoptimalisatie en Google Ads. Vanuit hun vakgebied denken zij mee bij de bouw van jouw website. Ook hebben we tekstschrijvers in huis, die pakkende content kunnen schrijven om bezoekers over de streep te trekken.

Internetmarketing Adviseurs

Website Coevorden

Al een jaar werkt B&S Media Internetmarketing doorlopend aan het verbeteren van onze webshop TVQ. Er wordt proactief meegedacht om de webshop optimaal te laten functioneren en met alle expertise in huis is geen uitdaging te groot.

Menno Oomkens van TVQ.nl

Webdesign bedrijf Coevorden

Maatwerk of thema

Misschien heb je jouw toekomstige website al helemaal in je hoofd. Het kan ook zijn dat je nog geen flauw idee hebt en het graag aan ons overlaat. In al deze gevallen kunnen wij je van dienst zijn.

Maatwerk

In het eerste geval kan ons webdesign team jouw nieuwe website in Coevorden volledig op maat maken. Samen met jou maken we dan een schets en bespreken we welke functionaliteiten jouw nieuwe website dient te bevatten. Met een maatwerk website krijg je een volledig unieke website, waarmee je je optimaal kunt onderscheiden.

Thema

Je kunt ook kiezen voor een website op basis van één van de vele thema’s. Deze bouwen we vervolgens om naar jouw huisstijl. Zo krijg je een professionele website voor een scherp tarief. 

Neem contact op

Projectmanager Jan B&S Media

Projectmanager vertelt

“Wij staan ook voor je klaar na livegang. Dus ook wanneer je website straks online is, kun je ons altijd bellen of mailen wanneer je ergens tegenaan loopt. Onze afdeling webdesign staat ook dan graag voor je klaar. In veel gevallen zullen we je op afstand kunnen uitleggen hoe je te werk kunt gaan en als je er echt niet uitkomt lossen wij je probleem graag op.

Michel Hamer, projectmanager Webdesign
Webdesign bureau Coevorden

Webdesign bedrijf Coevorden

Laat je het bouwen van jouw website over aan onze webdesign specialisten? Mooi, dan kunnen we van start! Samen met de projectmanager webdesign bespreek je jouw wensen, bepaal je het doel van de website en wat er eventueel geregeld moet worden met je huidige hostingprovider.

De eerste schets

Nadat je hebt gekozen voor een website op maat of een reeds bestaand thema, beginnen wij met het maken van wireframes. Deze vormen de bouwtekening voor jouw nieuwe website. Ook ontvang je een aanleverlijst met benodigdheden om aan de slag te kunnen gaan. Denk aan fotomateriaal, teksten of een huisstijlhandboek.

Testen, testen, testen

Vooraf ontvang je een inschatting van de levertijd en tussendoor houden we je op de hoogte van de voortgang. Wanneer de testversie klaar is, vragen we je deze uitgebreid door te nemen en te voorzien van feedback. Wat je nog graag aangepast ziet worden passen we aan. Vervolgens spreken we met jou een moment af waarop de website live mag. Voor al je vragen blijven we ondertussen natuurlijk gewoon bereikbaar!

Kennismaken?

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.