Webdesign Naarden

Wij maken een professionele website voor jou die er mooi uitziet, zoekmachinevriendelijk is én leads genereert.

Liever direct contact? Bel of mail ons!

038 337 6678   info@bsmedia.nl

Een website laten maken voor jouw bedrijf in Naarden? Plan direct een vrijblijvende afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Webdesign Naarden

Tijden zijn veranderd

De online wereld verandert razendsnel. Ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Smartphones worden geavanceerder, mobiel internet wordt nóg sneller. Daarom kun jij als ondernemer niet achterblijven. Kies voor jouw bedrijf in Naarden een webdesign dat helemaal van deze tijd is. Een webdesign dat klanten voor je binnenhaalt!

Of jouw business nu voornamelijk online is of je een fysieke winkel runt: een goede website is voor ieder bedrijf onmisbaar. Negen op de tien consumenten die op zoek zijn naar lokale bedrijven raadplegen immers eerst het internet. Dan wil jij degene zijn die er met een professionele website uitspringt!

Responsive webdesign Naarden

Een invloedrijke verschuiving is die van desktop naar mobiel. De smartphone is ons belangrijkste hulpmiddel geworden. Als ondernemer in Naarden is het belangrijk hierop in te spelen. Je wilt je (potentiële) klanten altijd en overal zo goed mogelijk kunnen bedienen. Dat betekent dat jouw website daar op voorbereid zijn.

Dat wil dus zeggen: een website die is geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. In vaktermen noemen we dit een responsive webdesign: een webdesign dat zich automatisch aanpast aan de afmetingen en daarbij horende mogelijkheden en beperkingen van het scherm van de gebruiker. Als webdesign bureau in de regio Naarden maken wij standaard volledig responsive websites.

Neem contact op

Website laten maken Naarden

Naarden Webdesign

Wij maken websites mét jou

Wij hebben alles in huis om van jouw nieuwe website iets moois te maken. Dit doen we al sinds 2007 en vele honderden tevreden ondernemers gingen je voor. Wij kunnen het echter niet alleen. Hoewel we alles weten van webdesign in Naarden, kennen we jouw bedrijf vanzelfsprekend niet door en door.

Daarom hebben we jouw hulp nodig. We bouwen je nieuwe website niet alleen vóór jou, maar ook mét jou. Zo laten we het kiezen van het ontwerp aan jou over. Waar dat gewenst is geven we advies en we hebben talloze voorbeelden om je op weg te helpen. Ook is het doel van je website iets om goed over na te denken. Dit is allesbepalend voor de inrichting van de website en bespreken we daarom uitgebreid tijdens ons eerste gesprek.

Scoor met webdesign in Naarden

Veel ondernemers hebben het idee dat een website er mooi en strak uit moet zien. “Dan komen de klanten vanzelf wel”, is vaak de achterliggende gedachte. Wat ons betreft is dit echter omgekeerd redeneren. Het doel moet zijn een website op te leveren die jou straks meer omzet en winst gaat opleveren. Een mooi, professioneel design draagt daar zeker aan bij, maar is geen doel op zich.

Belangrijker is om te bedenken wat je precies met je website wilt bereiken. Online bestellingen, ingevulde offerte- of contactformulieren, bezoeken aan je winkel: dát is wat je uit je website wilt halen. Op basis hiervan bepalen we de structuur van de site. Want hoe mooi het design van de homepage ook is, je wilt bezoekers van een webshop zo snel mogelijk op een productpagina hebben, zodat ze een bestelling kunnen plaatsen.

Neem contact op

Website Naarden

Al een jaar werkt B&S Media Internetmarketing doorlopend aan het verbeteren van onze webshop TVQ. Er wordt proactief meegedacht om de webshop optimaal te laten functioneren en met alle expertise in huis is geen uitdaging te groot.

Menno Oomkens van TVQ.nl

Wordpress website laten maken Naarden

Webdesign in Naarden op maat

Geen website die wij opleveren is hetzelfde. Wij maken een website die volledig in lijn ligt met jouw bedrijf, jouw visie en wat jij wil uitstralen. Daarom maken we graag een website volledig voor jou op maat. Van eenvoudige ‘bouwtekening’ tot prachtig eindproduct om trots op te zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos: met een maatwerk website is letterlijk alles mogelijk! Webdesign op maat voor jouw bedrijf in Naarden is overigens niet de enige optie.

Je kunt er ook voor kiezen een website te laten maken op basis van een thema. Wij bouwen jouw website in WordPress, een CMS dat duizenden verschillende thema’s heeft om gebruik van te maken. Zo’n thema kunnen we vervolgens volledig naar eigen smaak aanpassen. Zo heb je alsnog een unieke website, met talloze mogelijkheden dankzij de vele plugins van WordPress. 

Neem contact op

Projectmanager Jan B&S Media

Projectmanager vertelt

“Naast het bouwen van je website regelen we ook meteen de webhosting. We hebben daarvoor diverse betrouwbare servers in eigen beheer. Goede en betrouwbare webhosting zorgt ervoor dat jouw website altijd online is, zodat bezoekers niet op een niet-werkende website stuiten.

Bovendien staan we garant voor een snelle laadtijd en veilige versleuteling van gegevens die bezoekers op je website achterlaten. En mocht er zich onverhoopt eens een probleem voordoen, dan kunnen we dit meteen herstellen, zonder hiervoor afhankelijk te zijn van de medewerking van een externe hostingprovider. Bij B&S Media heb je alles onder één dak. Lekker overzichtelijk!”

Michel Hamer, projectmanager Webdesign
Website bouwer Naarden

Website laten maken Naarden

Dat webdesign één van de specialiteiten is van ons bureau in de regio Naarden moge duidelijk zijn. We zijn echter méér dan alleen een webdesign bureau. Bij ons werken bijvoorbeeld ook specialisten op het gebied van zoekmachineoptimalisatie (SEO), Google Ads (SEA), social media en contentmarketing. Daarmee zijn we het grootste full-service internetmarketing bureau in de regio Naarden.  Wij zorgen niet alleen voor de bouw van professionele websites, maar doen er ook alles aan om zoveel mogelijk relevante bezoekers te genereren.

Kortom: we maken jouw bedrijf online vindbaar. Mocht je na het laten bouwen van jouw nieuwe website dus ook willen investeren in online marketing, dan bespreken we ook graag de mogelijkheden op dit vlak met je. Dit kan vanzelfsprekend op ieder moment, dus ook wanneer je website straks alweer een poosje in de lucht is.

Kennismaken?

Wij helpen je graag met een website voor jouw bedrijf in Naarden. Wij zijn benieuwd naar je ideeën en denken graag met je mee.

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.