Online marketing Gelderland

Met online marketing in Gelderland word je beter vindbaar op het internet, haal je meer klanten binnen en vergroot je je omzet!

Weten hoe? Bel of mail ons!

038 337 6678   info@bsmedia.nl

Wil jij meer omzet en klanten uit jouw website halen? Wij geven je gratis advies.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jong en oud gebruikt inmiddels de smartphone om te zoeken naar de dichtstbijzijnde aanbieder van een bepaald product of bepaalde dienst. Wil je hierop inspelen, dan heb je in de eerste plaats een goede website nodig. Dat is er eentje die overzichtelijk is, waar de bezoeker gemakkelijk doorheen kan navigeren en die de juiste informatie biedt.

Dan is de volgende vraag: hoe weet die potentiële klant mijn website te vinden? Daar komt online marketing in Gelderland om de hoek kijken! Wij zorgen er namelijk voor dat jouw website naar voren komt wanneer men in Google zoekt op de voor jou belangrijke zoekwoorden.

De voordelen voor jou

  • Altijd vindbaar voor potentiële klanten
  • Rapportages van resultaat en werkzaamheden
  • Blijvende verbeteringen aan jouw website
  • Vaste maandelijkse investering
  • Persoonlijke campagnemanager
  • Transparante werkwijze
  • Structurele verbeteringen

Online marketing is onmisbaar

Zeg eens eerlijk: hoe vaak kijk jij nog tv? Lees je nog weleens een (papieren) krant? Al deze offline communicatiemiddelen nemen al jarenlang gestaag in populariteit af. En dat terwijl het voor bedrijven altijd belangrijke kanalen waren om reclame te kunnen maken. Maar nu niemand meer kijkt, leest of luistert neemt het bereik natuurlijk sterk af. De vraag rijst dan of het nog wel zin heeft om in deze vormen van marketing te investeren. Kijken we echter online, dan komen we daar iedereen tegen die je maar wilt bereiken.

Nagenoeg iedere consument gebruikt Google, veel ondernemers bevinden zich op LinkedIn, het gros van je potentiële klanten zit op Facebook en je jonge doelgroep kom je massaal tegen op YouTube en Instagram. En het mooie is: je kunt online ook nog eens heel precies een specifiek publiek targeten. Dat is waarom online marketing ook in Gelderland inmiddels onmisbaar is geworden. Doe je het niet dan laat je simpelweg een hoop omzet liggen!

Neem contact op  

Online marketing Gelderland

Online marketingbureau Gelderland 1 1024x646

Online marketing is dynamisch

Online marketing in Gelderland is geen vastomlijnd speelveld. Het is een tak van sport die voortdurend in beweging is. Het internet verandert. Google past het algoritme aan. Nieuwe (sociale) media komen op, andere raken ‘uit’. Daarom is het belangrijk om een online marketingbureau in de buurt van Gelderland in te schakelen dat dit soort veranderingen niet afwacht, maar anticipeert. B&S Media is zo’n bureau!

Bij ons werken jonge, gedreven marketeers, met een neusje voor nieuwe ontwikkelingen. Allemaal specialisten, met een uitgebreide kennis van hun specifieke vakgebied. Bij ons online marketingbureau vlakbij Gelderland denken we graag mee met jou als klant. We verdiepen ons in jouw vak en trekken aan de bel als we iets nieuws tegenkomen wat voor jou interessant kan zijn. Kies je voor ons, dan werken wij niet vóór jou, maar samen mét jou.

%

Van de Nederlanders gebruikt Google als zoekmachine

+

Specialisten staan voor je klaar om jou te helpen

De gemiddelde waardering van onze relaties

Diensten online marketingbureau Gelderland

Webdesign

Onze afdeling webdesign ontwikkelt, bouwt en onderhoudt prachtige websites voor grote en kleine ondernemers. Gebaseerd op een reeds bestaand thema of helemaal vanaf de grond af opgebouwd: het is maar net wat jouw voorkeur geniet. Onze websitebouwers zorgen ervoor dat jij straks een website hebt waar je mee voor de dag kunt komen. Een visitekaartje waar je trots op kunt zijn, dat zorgt voor een professionele uitstraling en daarmee meer klanten. Laat je door ons online marketingbureau vlakbij Gelderland een nieuwe website bouwen, dan weet je zeker dat je een website krijgt die perfect aansluit bij jouw huisstijl. Bovendien zorgen we dat de site zoekmachinevriendelijk is én dat je ‘m straks gemakkelijk zelf kunt beheren.

Webdesign

SEO

SEO

Met een website wil je nieuwe potentiële klanten naar je website zien te krijgen. SEO is hierbij een onmisbaar element in de online marketingstrategie van jouw bedrijf in Gelderland. SEO gaat echter verder dan een zoekmachinevriendelijke website laten bouwen. Met een gebruiksvriendelijke en snelle website leg je slechts de basis. Wil je écht scoren in Google, dan kies je voor SEO. Bij ons online marketing bureau in de buurt van Gelderland bestaat deze vorm online marketing uit drie facetten: het verbeteren van de techniek achter de website, het produceren van content en het vergroten van de autoriteit van jouw website.  Door dit voortdurend te blijven doen laat je aan Google weten dat jouw website actief is en haal je steeds meer concurrenten in op de lijst van Google’s zoekresultaten.

Google Ads

Wil je direct het effect zien van jouw online marketing in Gelderland? Dan is SEA wellicht wat voor jou. Op deze manier kun je meteen hoge posities scoren in Google! SEA is een vorm van online marketing in Gelderland dat niet puur en alleen bestaat uit tekstadvertenties. Google Ads bevat namelijk verschillende advertentiemogelijkheden. Zo wordt online marketing in Gelderland nóg waardevoller! Heb je bijvoorbeeld een webshop? Dan kan Google Shopping voor jou interessant zijn. Wil je je specifiek richten op mensen die al eerder interesse in jou getoond hebben? Overweeg dan remarketing.

Google Ads

Maak vrijblijvend kennis
Marketingbureau Gelderland

Gecertificeerde specialisten

Daarnaast zijn onze SEA-specialisten in het bezit van de benodigde certificaten om op een verstandige en doeltreffende manier met jouw advertentiebudgetten om te gaan. Wij zijn namelijk Premier Google Partner én Microsoft Advertising Partner. Dat wil zeggen dat we door deze twee webgiganten officieel beoordeeld zijn als betrouwbare partner. We voldoen aan de strenge richtlijnen van Google en Microsoft om op hun advertentienetwerken te kunnen adverteren. Bovendien worden wij als Google Premier Partner en Microsoft Advertising Partner altijd als eerste ingelicht over nieuwe ontwikkelingen. Zo kunnen wij jouw campagnes voortdurend op het hoogste niveau houden! Neem contact op

Kennismaken?

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.