SEO Noord-Brabantt

Trap niet in de aanname dat SEO in Noord-Brabant voor jouw website niet nodig is! Geen enkele site wordt vanzelf gevonden op het internet. Gelukkig weten onze SEO-specialisten exact wat er nodig is om jouw bedrijf online te laten presteren.

Start vandaag nog met jouw online groei. Vul het contactformulier in om een afspraak te maken met één van onze specialisten!

038 337 6678   info@bsmedia.nl

Ontdek waar de online kansen liggen voor jouw bedrijf. Ontvang geheel gratis onze uitgebreide quickscan!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als je op deze pagina bent beland, heb je hoogstwaarschijnlijk gezocht naar seo Noord-Brabant. Je bent op de website van B&S Media Internetmarketing terecht gekomen, omdat wij doen wat wij beloven: websites vindbaar maken in Google. Waarom SEO belangrijk is? Ga maar na. Wat doe jij zelf wanneer je zoekt naar een product of dienst? Je typt in wat je zoekt op Google en klikt op het eerste zoekresultaat.

Je kan je voorstellen dat je een hele hoop potentiële klanten misloopt, wanneer jouw website niet op de eerste pagina met zoekresultaten wordt genoemd. Het percentage van personen dat klikt op een link loopt sterk af naarmate de posities lager worden. Slechts 0.78% van de bezoekers - één op de 128 dus - klikt op een URL op de tweede pagina van de zoekresultaten!

De voordelen voor jou

 • Altijd vindbaar voor potentiële klanten
 • Rapportages van resultaat en werkzaamheden
 • Blijvende verbeteringen aan jouw website
 • Vaste maandelijkse investering
 • Persoonlijke campagnemanager
 • Transparante werkwijze
 • Structurele verbeteringen

Scoor met SEO in Noord-Brabant

Niet overtuigend genoeg? Onderstaande cijfers benadrukken nogmaals waarom hoge posities van belang zijn om te scoren met SEO in Noord-Brabant.

 • Gemiddeld klikt 31.7% van de bezoekers op het bovenste organische resultaat in Google
 • De eerste organische positie heeft 10 keer meer kans om op geklikt te worden dan positie 10
 • Gemiddeld neemt de kans op een klik met 30.8% toe wanneer een organisch zoekresultaat een positie stijgt

Conclusie? Wil je organisch een significante boost in bezoekersaantallen realiseren, dan zul je met jouw website topposities moeten behalen. Bij B&S Media Internetmarketing hebben we al duizenden nummer 1-posities behaald. En dat allemaal dankzij onze succesvolle SEO-formule!

Ontdek onze SEO-formule

SEO bureau Noord-Brabant

Jouw website hoger in Google

Groei dankzij ons SEO-bureau

Het opzetten en beheren van een functionele en informatieve website is een belangrijke vereiste voor ieder bedrijf dat competitief wil zijn. Een dergelijke website heeft kwalitatieve content nodig die slim is geschreven en zorgt voor betrokken bezoekers. Een website moet interessant en van toegevoegde waarde zijn. Dat vergroot namelijk de kans dat jij ze op de website houdt en de bezoeker de belangrijkste dingen leest die jij probeert over te brengen. In het mooiste geval zorgt dit voor meer klanten en zet jij websitebezoekers om in opbrengst. De juiste bezoekers realiseer je door vindbaar te zijn op zoekwoorden die het best aansluiten bij jouw product of dienst. Simpele concepten, maar een uitdaging om op een efficiënte manier uit te voeren zonder hulp. Onze SEO-specialisten helpen jou om de juiste termen te kiezen en deze strategisch te verwerken in jouw content.

Zoekmachine optimalisatie Noord-Brabant 300x300

SEO expert Noord-Brabant 300x300

Onze succesvolle SEO-formule

Hoe onze experts jou laten scoren met SEO in Noord-Brabant? Dat gebeurt aan de hand van onze bewezen werkwijze. Google hanteert meer dan 200 factoren om de rangorde van de zoekresultaten te bepalen en wij beschikken over methodes die deze allemaal dekken. Natuurlijk zijn sommige technieken op het vlak van SEO effectiever voor jouw bedrijf in Noord-Brabant. Daarom steken onze SEO-specialisten veel tijd in het leren kennen van jouw onderneming. Zo kunnen we een maatwerk SEO-strategie uitrollen.

Doel hiervan is om een online reputatie op te bouwen voor jouw bedrijf door middel van technische optimalisaties, het schrijven van kwalitatieve content en opbouwen van een linknetwerk. We beschikken over een eigen netwerk van websites waardoor we de autoriteit van jouw website naar een hoger niveau kunnen tillen. Constant zijn we voor jouw bedrijf aan de slag om jouw website op belangrijke zoekwoorden op topposities te krijgen, meer verkeer te realiseren en – uiteindelijk – leads te verkrijgen voor jouw bedrijf in Noord-Brabant. Maandelijks ontvang je van ons een analyserapport, zodat je op de hoogte blijft van de positiewijzigingen en voortgang.

Maak vrijblijvend kennis

Bepaal zelf hoe actief betrokken je bent

Vind je het prettig om zelf SEO-teksten te schrijven? Of heb je liever dat onze tekstschrijvers aan de slag gaan voor jou? De keuze is uiteraard aan jou. Om te scoren met SEO in Noord-Brabant zijn er verschillende manieren van samenwerken mogelijk. Onze SEO-specialisten hebben ervaring in uiteenlopende branches en kunnen over elk onderwerp een ijzersterke tekst schrijven. Zo ben je er zeker van dat de content perfect aansluit bij jouw bedrijf, mocht je ervoor kiezen om het hele traject uit handen te geven.

%

van de Nederlanders gebruikt Google als zoekmachine

+

zoekwoorden geoptimaliseerd voor onze SEO relaties

de gemiddelde waardering van onze relaties

SEO Noord-Brabant

Duurzame samenwerking

Als onze samenwerking eenmaal is gestart, heeft jouw persoonlijke SEO-specialist maar één doel voor ogen: jouw bedrijf in Noord-Brabant laten scoren op Google. En tijdens dat proces zetten wij alles op alles om service te bieden die verder gaat dan jij verwacht. Wij noemen dat méér dan online succes. Daarbij nemen wij jou alle zorg uit handen, zodat jij je volledig kan focussen op datgene waarin jij het beste bent: het runnen van je bedrijf. Uiteraard betrekken wij jou wel intensief bij het traject. Wij geloven namelijk in samenwerken. Want alleen zo kom je tot de beste resultaten. Wij hebben verstand van SEO, jij kent jouw bedrijf van binnen en buiten. Dat is wat ons betreft een winnende combinatie. Zo kunnen we exact jouw bedrijfsvisie vertalen naar scorende landingspagina’s. 

Om je op de hoogte te houden van de ontwikkelingen, neemt jouw persoonlijke SEO-specialist regelmatig contact met je op. De ene keer zullen de resultaten worden besproken tijdens een telefoongesprek. Maar regelmatig word je ook bij ons op kantoor uitgenodigd om onder het genot van een kop koffie de resultaten door te nemen. Omdat wij geloven in transparantie, brengen we jou maandelijks op de hoogte van de uitgevoerde werkzaamheden. Zo weet jij exact welke stappen wij hebben ondernomen om jouw SEO posities in Noord-Brabant te verbeteren. 

Mede door de inspanningen van B&S Media hebben we topposities veroverd in Google met voor ons belangrijke zoekwoorden. Hierdoor hebben we dit jaar de beste omzet ooit kunnen realiseren en gaan we voor een nog betere toekomst!

Ferde Balk van Plankenland

Start met SEO in Noord-Brabant

Kun jij niet wachten om te scoren met SEO in Noord-Brabant? Vraag een vrijblijvende quickscan aan! Eén van onze SEO-specialisten brengt vervolgens jouw website in kaart. Deze analyse bestaat uit een zoekwoordonderzoek, dat duidelijk maakt welke trefwoorden jouw doelgroep gebruikt. Ook wordt uitgelegd op welke technische punten de website verbeterd kan worden. Eén van onze accountmanagers komt daarna langs om het plan met jou te bespreken.

Ben je enthousiast geworden? Dan neemt jouw persoonlijke SEO-specialist contact op om samen de SEO strategie te bepalen. Zo kunnen we direct beginnen met het verbeteren van jouw organische zoekwoordposities in Noord-Brabant! Dus, ook op zoek naar meer klanten? Kies dan voor SEO door B&S Media Internetmarketing!

Neem contact op

SEO optimalisatie Noord-Brabant

Scoor ook met SEO

Geen enkele website wordt vanzelf gevonden op het internet. Wil jij jouw website permanent beter vindbaar maken op Google? 

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.