Heeft u hulp nodig bij het inrichten en beheren van uw Google AdWords account? B&S Media Internetmarketing helpt u graag! Onze Google AdWords campagne managers beschikken over de kennis om uw AdWords campagne tot een succes te maken. Google AdWords is een zeer complex programma en het kost dan ook flink wat tijd om goede advertenties te maken die ook daadwerkelijk er voor zorgen dat u meer omzet uit uw website haalt. Onze Google AdWords specialisten zijn door Google gecertificeerd en weten dus wat ze moeten doen om uw SEA campagnes tot een succes te maken.

Meer omzet door Google AdWords hulp

Mocht u nog geen Google AdWords campagne hebben, dan gaan wij deze uiteraard vanaf de basis goed inrichten zodat dit zal leiden tot conversies en dus meer omzet. Echter, als u al wel een Google AdWords campagne heeft, maar deze rendeert niet goed, kunnen onze AdWords specialisten kritisch kijken naar uw campagne. Wij zullen verbeterpunten rapporteren en deze, na goedkeuring doorvoeren in uw campagne. Soms zijn er zoekwoorden ingesteld of betaalt u veel te veel per click. Onze campagne managers zullen uw account kritisch nakijken en waar nodig verbeteren, alles om meer omzet uit uw website te halen!

  • Direct en meetbaar resultaat
  • Kwalitatief hoogwaardige campagnes

 

Google AdWords hulp

Bewezen AdWords hulp

Wij helpen u echt met Google AdWords hulp. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Alles gaat dan ook in samenwerking met u. Wij zijn een jong team specialisten dat al vele klanten heeft geholpen met het opzetten, inrichten en beheren van Google AdWords campagnes. U wilt uw campagne toch ook tot een succes maken? Kies dan voor onze bewezen hulp en wij zorgen ervoor dat uw campagne goed wordt ingericht!

Maak uw AdWords campagne tot een succes!

Wilt u vandaag nog meer uit uw Google AdWords campagne halen? Schakel dan de specialisten van B&S Media in. Dagelijks zijn we bezig met het inrichten, optimaliseren en beheren van online marketing campagnes. Wij helpen u graag om uw AdWords campagne ook tot een succes te maken!

“Na vele jaren de Google AdWords campagnes in eigen beheer te hebben uitgevoerd, hebben wij in 2008 B&S media Internetmarketing ingeschakeld om het beheer van deze AdWords campagnes over te nemen. Vrijwel direct na het geheel opnieuw opzetten van de AdWords campagnes stegen de bezoekers aantallen op onze website en vond er daarnaast een veel grotere conversie plaats (een hogere percentage offerte aanvragen in verhouding tot het aantal kliks). “
Jeroen Hup, Warmtestore BV

 

3 veelgestelde vragen over Google AdWords

1. Hoe wordt ik op de hoogte gehouden van de resultaten?
Uw campagne manager zal u nauwkeurig op de hoogte houden van hoe uw campagne rendeert. Daarnaast ontvangt u maandelijkse rapportages van ons waarin u duidelijk kunt zien wat de prestaties zijn van uw AdWords campagne.
2. B&S Media is Google Partner, wat betekent dat voor mijn campagne?
Alleen de allerbeste Google AdWords bedrijven zijn Google Partner. Dat betekent dat onze dienstverlening is bewezen. U wilt toch ook zaken doen met een bedrijf dat ook daadwerkelijk resultaat voor u genereert? Kies dan voor B&S Media!
3. Wat is er nodig om mijn Google AdWords campagnes te verbeteren?
Er zijn tal van factoren waar onze AdWords specialisten naar gaan kijken als ze uw campagne mogen optimaliseren. Denk bijvoorbeeld aan de het uitsluiten van zoekwoorden of het kritisch kijken naar advertentiegroepen. Daarnaast wordt ook goed de besteding van het budget bekeken. Er worden verbeterpunten gerapporteerd die uiteindelijk, als u het wenst, doorgevoerd kunnen worden in uw campagne.

 

Maak direct een afspraak

B&S Media Internetmarketing inschakelen?

Neem contact met ons op, wij gaan graag met u om tafel!

Maak direct een afspraak