SEO Heerenveen

Laat jij de zoekmachine-optimalisatie (SEO) voor jouw bedrijf in Heerenveen links liggen? Dan gaan jouw concurrenten er met de klanten vandoor! De SEO-specialisten van B&S Media Internetmarketing helpen mensen uit je doelgroep jouw website te vinden.

Word ook beter vindbaar online. Vul het contactformulier in om een afspraak te maken met één van onze specialisten!

038 337 6678   info@bsmedia.nl

Ben jij benieuwd of jij het maximale uit je website haalt? Je checkt het met onze gratis en vrijblijvende quickscan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SEO is de afkorting van search engine optimization. In het Nederlands hebben we het dan over zoekmachineoptimalisatie. SEO in Heerenveen draait om het optimaliseren van jouw website en content, zodat deze zo relevant mogelijk is voor jouw doelgroep én Google. Zo scoor je namelijk hoge posities in ‘s werelds grootste zoekmachine. Als jouw doelgroep tevreden is met de informatie die jij biedt op jouw website, dan is Google dat ook. De waarde van je website stijgt hierdoor, wat zorgt voor een betere online vindbaarheid.

B&S Media Internetmarketing is een jong en dynamisch SEO-bureau, dat jou kan helpen bij het beter vindbaar maken van jouw website. Onze SEO-specialisten zorgen voor meer bezoekers, door jouw website bovenaan in Google te zetten. Zo zetten wij jou in de regio Heerenveen op nummer 1!

De voordelen voor jou

  • Altijd vindbaar voor potentiële klanten
  • Rapportages van resultaat en werkzaamheden
  • Blijvende verbeteringen aan jouw website
  • Vaste maandelijkse investering
  • Persoonlijke campagnemanager
  • Transparante werkwijze
  • Structurele verbeteringen

Hoe werkt SEO in Heerenveen?

De organische vindbaarheid binnen Google is gebaseerd op meer dan 200 factoren. Dit zijn allemaal factoren die belangrijk zijn voor je bezoekers. Google is een slimme machine, met als voornaamste doel om gebruikers te bedienen. Hoe mensen zich gedragen op jouw website is een goede graadmeter om te analyseren hoe jouw site een bezoeker bedient. Denk bijvoorbeeld aan een responsive website die goed functioneert op zowel een iPhone en iPad als op een desktop. Valt de tekst op jouw website op ieder apparaat te lezen? Hoeft een gebruiker niet lang te wachten totdat de informatie is geladen? Dit zijn belangrijke factoren voor optimaal gebruikersgemak.

Al deze factoren vallen samen onder SEO. Op het moment dat je begint met SEO voor jouw website, zullen al deze elementen door onze SEO-specialisten worden geoptimaliseerd. Google zal dit opmerken en je hoger laten ranken, omdat jouw website beter functioneert en gebruiksvriendelijker is dan die van jouw concurrenten. De succesvolle SEO-formule die onze SEO-specialisten hanteren, is gebaseerd op onderzoek, technische optimalisatie, website-content en domeinautoriteit.

Ontdek onze SEO-formule

SEO bureau Heerenveen 1

Jouw website hoger in Google

SEO onderzoek naar kansen in de regio Heerenveen

Gedegen onderzoek bepaalt het startpunt van jouw reis naar hogere posities in Google. We starten met een markt- en brancheonderzoek waarbij onze SEO-specialisten jouw nichemarkt in regio Heerenveen in kaart brengen. We proberen een voorsprong te nemen op jullie concurrentie door direct in te spelen op veranderingen in jullie branche. Vervolgens gaan onze SEO-experts aan de slag met een zoekwoordonderzoek, om het zoekgedrag van jouw doelgroep te bepalen. Er wordt in kaart gebracht welke zoektermen jouw doelgroep gebruikt. De SEO-specialisten schatten vervolgens de haalbaarheid in van een hoge positie in Google voor die termen. Ook speuren we naar zoekwoordpareltjes en laaghangend fruit waar je nog niet optimaal op wordt gevonden, maar die wel helpen bij het stijgen van jouw zoekwoordposities.

SEO onderzoek Heerenveen 300x300

SEO expert Heerenveen 1 300x300

Concurrentie-analyse

De volgende stap is een concurrentie-analyse. Want waarom het wiel opnieuw uitvinden? Met een goede concurrentieanalyse zien we welke bedrijven al scoren met SEO in Heerenveen. Zo kunnen we bepalen hoeveel tijd het kost om hoog in Google te komen. Ook zegt het iets over de haalbaarheid van een bepaald zoekwoord. Heeft een bedrijf de zaken technisch gezien uitstekend voor elkaar en scoort het sterk op een term die ook voor jou interessant is? Dan is het wellicht beter om ons eerst te richten op andere zoekwoorden. Maar staat er momenteel een partij op positie 1 op het voor jou belangrijkste zoekwoord, terwijl die site niet eens SEO-geoptimaliseerd is? Dan ruiken onze SEO specialisten hun kans en kunnen we je wellicht sneller laten stijgen dan je had verwacht!

Website-content

Is de focus bepaald? Dan klimmen onze SEO-specialisten in de pen. Voor het behalen van goede organische resultaten is het namelijk belangrijk om op jouw website relevante, unieke en waardevolle content te hebben. Nu duidelijk is geworden op welke woorden jij gevonden wilt worden in Heerenveen, moet de website geoptimaliseerd worden voor deze termen. Dat is de enige manier waarop Google de intentie van jouw website kan achterhalen. Hierbij gaat kwaliteit boven kwantiteit. De Google updates van de afgelopen jaren controleren namelijk in hoeverre jouw website als autoriteit en expert gezien kan worden op het gebied waar jij over schrijft. Het verschil kan dus worden gemaakt als jij besluit om content te maken die leesbaar, overtuigend, onderscheidend en van hoge kwaliteit is. Kenniscentra, FAQ’s, blogs of begrippenlijsten zijn hier perfecte voorbeelden van.

Onze SEO-specialisten maken een overweging om bestaande teksten te herschrijven of uit te breiden. Ook kunnen er extra pagina’s worden toegevoegd aan de website. Het doel hiervan is om de relevantie van de website te verhogen. Om teksten van kwaliteit te waarborgen lezen onze SEO-experts zich in over jouw branche en organisatie en proberen ze jouw bedrijf zo goed mogelijk te leren kennen. Zo waarborgen wij dat jullie tone of voice ook terugkomt in de teksten. Zo scoren we niet alleen beter in de zoekresultaten, maar wordt jouw website ook nog relevanter voor jouw doelgroep.

SEO content Heerenveen 300x300

SEO techniek Heerenveen 300x300

Technische optimalisaties

Goede SEO-posities in Heerenveen krijg je niet alleen door het schrijven van relevante teksten. Immers, een boot kan nog zo mooi zijn; zonder motor vaart ie niet. Zie de techniek van jouw website als motor van jouw organische posities. En er zijn veel kleppen, slangen en lagers die bepalen hoeveel vermogen jouw website heeft. Technische fouten of gebreken kunnen ervoor zorgen dat jouw website slecht vindbaar is. Of erger: niet wordt vertoond in de zoekresultaten. Alle overige SEO-inspanningen hebben dan geen nut. Daarom is de technische inrichting van jouw website van essentieel belang voor de opname in de zoekresultaten.

Je kan de zoekmachine zien als een robot die het internet afspeurt naar webpagina’s die aansluiten bij een zoekopdracht. Zo’n robot – ook wel crawler genoemd – komt via verwijzingen terecht op verschillende pagina’s. Eenmaal aangekomen op de site scant de crawler in een mum van tijd de code, om te bepalen wat het onderwerp van de pagina is. Vervolgens bepaalt de robot of én op welk zoekwoord de pagina vertoond mag worden in de zoekresultaten. Om de crawler vrij spel te geven jouw website te scannen, is het daarom van belang dat de website geen blokkades bevat, snel laadt, indexeerbaar is en aan andere technische vereisten voldoet. Jouw SEO-specialist brengt exact in kaart welke technische punten een hoge positionering in de weg staat. Zo kan jullie webbouwer direct aan de slag!

Autoriteit

Google hanteert de gedachte dat de kwaliteit van een website te meten is aan de hand van de hoeveelheid andere websites die naar deze site verwijzen. Ontvang je veel relevante links naar jouw website? Dan bestempelt Google jouw website als populair en stijg je in de zoekresultaten. Meer autoriteit verkrijg je door linkbuilding. Hierbij schrijf je relevante en betrouwbare links aan naar jouw content. Als dit op een duurzame manier gebeurt, stijgt je website in de zoekresultaten. Hoe hoger de kwaliteit en relevantie van de aangeschreven links, hoe sterker jouw website-autoriteit.

Onze SEO-specialisten beschikken over een relevant linknetwerk, zodat we op korte termijn kunnen werken aan jouw website-autoriteit.

SEO autoriteit Heerenveen 300x300

Maak vrijblijvend kennis

Bepaal zelf hoe actief betrokken je bent

Vind je het prettig om zelf SEO-teksten te schrijven? Of heb je liever dat onze tekstschrijvers aan de slag gaan voor jou? De keuze is uiteraard aan jou. Om te scoren met SEO in Heerenveen zijn er verschillende manieren van samenwerken mogelijk. Onze SEO-specialisten hebben ervaring in uiteenlopende branches en kunnen over elk onderwerp een ijzersterke tekst schrijven. Zo ben je er zeker van dat de content perfect aansluit bij jouw bedrijf, mocht je ervoor kiezen om het hele traject uit handen te geven.

SEO Heerenveen

Jouw persoonlijke SEO-specialist

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Wij geloven dat wij samen met jou tot het beste resultaat kunnen komen om te scoren met SEO in Heerenveen. Transparantie en pro-actief meedenken zijn hierbij belangrijk. Jouw persoonlijke SEO-specialist is altijd bereikbaar en houdt je constant op de hoogte van de ontwikkelingen. Je ontvangt bovendien een maandelijkse rapportage met optimalisaties die door de SEO-expert zijn uitgevoerd. Zo blijf jij constant op de hoogte van de vorderingen die wij maken en weet je direct wanneer jij met een SEO-zoekwoord op 1 in Heerenveen staat!

%

van de Nederlanders gebruikt Google als zoekmachine

+

zoekwoorden geoptimaliseerd voor onze SEO relaties

de gemiddelde waardering van onze relaties

Referenties

Ontdek waarom ondernemers in de regio van Heerenveen voor onze diensten kiezen!

Marcel Tillema

talentem.nl

Ik ben zeer tevreden over de geboekte resultaten en vooral ook over de samenwerking met B&S Media. Zij denken mee, staan open voor feedback, zijn betrouwbaar, doen ‘normaal’ en geven mij het gevoel ons gezamenlijke belang te dienen. Bovendien: het zijn leuke gasten om mee samen te werken.

Lees

Frans van der Kolk

vdkgroep.com

Bij B&S Media wordt er gewerkt met korte lijnen. Ze komen na wat afgesproken is en dit alles wordt gedaan met een beetje humor.

Lees

Scoor ook met SEO

Geen enkele website wordt vanzelf gevonden op het internet. Wil jij jouw website permanent beter vindbaar maken op Google? 

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.