SEO Dalfsen

Laat geen kansen liggen en kies ook voor onze hulp bij SEO in Dalfsen! Zorg dat jouw bedrijf groeit dankzij zoekmachine-optimalisatie. De SEO-specialisten van B&S Media Internetmarketing helpen jouw website online goed te presteren, waardoor jij met jouw bedrijf in Dalfsen gevonden wordt door je doelgroep.

Ontdek jouw online potentie. Vul het contactformulier in om een afspraak te maken met één van onze specialisten!

038 337 6678   info@bsmedia.nl

Ontdek hoe jij meer verkeer uit jouw website kan halen. Vraag gratis én vrijblijvend een SEO-quickscan aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scoren met SEO in Dalfsen is belangrijk voor jouw bedrijf. Elke dag wordt er namelijk ontzettend vaak gezocht naar producten en diensten die jouw bedrijf aanbiedt. Sta je bij een zoekopdracht niet hoog in de zoekresultaten van Google en weten potentiële klanten jouw website niet te vinden? Dan loop je omzet mis. Dit betekent dat jouw website niet geoptimaliseerd is voor zoekmachines, terwijl jouw concurrenten wél goed vindbaar zijn. Er is namelijk behoorlijk wat nodig om je website kenbaar te maken onder jouw doelgroep.

B&S Media Internetmarketing is een SEO bureau dat jou helpt om jouw website beter te laten scoren in Google. Zo word jij vindbaar op relevante zoekwoorden en kan jouw business groeien!

De voordelen voor jou

  • Altijd vindbaar voor potentiële klanten
  • Rapportages van resultaat en werkzaamheden
  • Blijvende verbeteringen aan jouw website
  • Vaste maandelijkse investering
  • Persoonlijke campagnemanager
  • Transparante werkwijze
  • Structurele verbeteringen

SEO of SEA voor jouw bedrijf?

Waar je met SEO zorgt dat jij met jouw bedrijf in Dalfsen goed wordt gevonden in de organische resultaten van Google, daar kun je met SEA adverteren op topposities in Google. Hiervoor gebruik je Google Ads. Het voornaamste verschil met SEO is dat het met SEA direct mogelijk is om vindbaar te zijn in de zoekresultaten, terwijl SEO meer tijd kost. Voor een bezoeker vanuit SEA betaal je echter per klik. Tijd investeren in SEO is daarom een perfecte oplossing, omdat je zo meer ‘gratis’ leads kan realiseren. Voor een klik vanuit een organisch zoekresultaat betaal je namelijk niet!

Aan de hand van onze winnende SEO-formule helpen wij jou aan betere organische posities voor je bedrijf in Dalfsen. Benieuwd hoe wij dit aanpakken?

Ontdek onze SEO-formule

SEO Dalfsen

Jouw website hoger in Google

Om een hogere positie te behalen in Google, moet jouw website aan een aantal richtlijnen en regels voldoen. Er zijn grofweg 200 factoren te onderscheiden die van invloed zijn op jouw positie in de zoekresultaten. Zo maakt het bijvoorbeeld uit hoe snel de website laadt en of het website-ontwerp zich aanpast naar een mobiel scherm. Onze SEO-specialisten werken continu aan het verbeteren van deze ranking-elementen. Dit doen zij aan de hand van onze succesvolle SEO-formule. Deze strategie is gericht op zoekwoordonderzoek, de techniek van de website, de content op de website en de autoriteit van het domein.

Zoekwoordonderzoek

Vaststellen hoe jouw doelgroep zoekt naar jouw producten of diensten, is de kern van SEO. Hiermee bepaal je namelijk voor welke zoekopdrachten jij jouw website optimaliseert. Ben jij een lokale loodgieter in Dalfsen, dan is het voor jou niet relevant om landelijk vindbaar te zijn. Jij bent eerder gebaat bij hoge posities op een term als ‘loodgieter Dalfsen’. Naast relevantie zijn het zoekvolume en de concurrentie op een trefwoord van belang bij het bepalen van de geschiktheid van een zoekterm. Hoe vaker een zoekwoord wordt gebruikt, hoe groter het potentiële bereik. Daarnaast is het belangrijk om te bepalen hoeveel concurrentie een interessant zoekwoord heeft. Als de concurrentie heel sterk is, is het wellicht beter om de focus te verleggen naar een ander zoekwoord. Zo vergroot je de kans dat je hoog in de zoekresultaten komt te staan.

Zoekwoordonderzoek Dalfsen 300x300

SEO techniek Dalfsen 300x300

Techniek

Uit onderzoek blijkt dat veel bedrijven die doen aan SEO, problemen hebben wanneer het aankomt op de technische kant van het verhaal. Een van de meest gemaakte fouten is duplicate content, wat voorkomt wanneer teksten binnen of tussen domeinen volledig gelijk zijn of op elkaar lijken. Hierdoor wordt het voor een zoekmachine moeilijk om te bepalen welke landingspagina moet worden vertoond in de zoekresultaten. Onze SEO-specialisten bestuderen alle technische aspecten van jouw website. Naar aanleiding van deze analyse wordt een uitgebreid rapport opgesteld om jouw website klaar te stomen voor de volgende fase: content.

Content

Relevante, bruikbare en informatieve content: dat wordt beloond door Google én jouw bezoekers. Je wordt namelijk beter vindbaar wanneer jouw artikelen worden gedeeld en gelezen. Sinds de laatste updates van Google is kwalitatieve content nóg belangrijker. Onze SEO-specialisten verdiepen zich daarom volledig in jouw organisatie in Dalfsen, zodat zij content kunnen schrijven die nauw verband houdt met jullie bedrijf, product of dienst. Daarnaast heeft het hebben van kwalitatieve content een hoop andere voordelen. Heeft iemand bijvoorbeeld iets opgestoken van jouw artikel of landingspagina? Dan geef je de bezoeker daarmee een reden om terug te komen en vaker je website te bezoeken. Met goede content laat je een potentiële klant zien dat jullie een autoriteit zijn binnen jullie vakgebied. Bovendien is de mate waarin jij je website onderhoudt een belangrijke factor voor Google. Regelmatig content plaatsen wordt dus beloond. Daar komt bij dat sterke content goed deelbaar is op social media, iets wat tegenwoordig in de vorm van social shares ook meeweegt in jouw organische ranking.

SEO content Dalfsen 300x300

SEO autoriteit Dalfsen 300x300

Autoriteit

Google bepaalt de kwaliteit van een website op basis van de hoeveelheid andere websites die naar deze site verwijzen. Met het versterken van jullie autoriteit creëren wij daarom zoveel mogelijk hyperlinks van andere sites naar jullie domein. Hierbij gaat kwaliteit voor kwantiteit. Het gaat dus niet om de hoeveelheid backlinks die je hebt, maar om de kwaliteit van die backlinks. Variatie speelt ook een rol. Je scoort door backlinks te vergaren van websites met verschillende autoriteiten. Een hoop zaken waar je rekening mee moet houden, dus! Onze SEO-experts begrijpen gelukkig precies wat er nodig is om te scoren met SEO in Dalfsen.

Maak vrijblijvend kennis

Kies jouw vorm van samenwerken

Besteden jullie het volledige traject het liefst uit? Of schrijven jullie de teksten liever zelf? Geen enkel probleem. Om te scoren met SEO in Dalfsen zijn er verschillende trajecten mogelijk. Onze SEO-specialisten zijn gewend om met uiteenlopende partijen samen te werken en beschikken over veel kennis van diverse branches. Daarnaast beschikt B&S Media Internetmarketing over tekstspecialisten die ijzersterk zijn in het maken van SEO-vriendelijke content. Uiteraard mogen jullie ook zelf de content aanleveren, zodat onze SEO-experts zich volledig kunnen focussen op de techniek van de website en het opbouwen van online autoriteit. Uiteindelijk werken we aan hetzelfde doel: scoren met SEO in Dalfsen!

%

van de Nederlanders gebruikt Google als zoekmachine

+

zoekwoorden geoptimaliseerd voor onze SEO relaties

de gemiddelde waardering van onze relaties

SEO bureau Dalfsen

Duurzame samenwerking

Tijdens de werkzaamheden monitoren wij nauwkeurig de effecten van onze zoekmachineoptimalisatie in Dalfsen. Zo analyseren wij welke woorden relevant verkeer opleveren, op welke posities jouw website wordt vertoond in de zoekresultaten en hoe we de resultaten kunnen verbeteren. Vanzelfsprekend houden wij samen met jou de ontwikkelingen in de markt en in jouw bedrijf in Dalfsen in de gaten.

Zijn er ontwikkelingen bij Google waarop we moeten inspelen? Biedt jullie bedrijf een nieuw product aan? Op deze manier werken we samen aan duurzame optimale online vindbaarheid. Hoge posities halen met SEO in Dalfsen is namelijk een creatief proces dat tijd vergt. En wij maken maar wat graag tijd voor de vindbaarheid van jouw bedrijf!

Mede door de inspanningen van B&S Media hebben we topposities veroverd in Google met voor ons belangrijke zoekwoorden. Hierdoor hebben we dit jaar de beste omzet ooit kunnen realiseren en gaan we voor een nog betere toekomst!

Ferde Balk van Plankenland

Start met SEO in Dalfsen

Ben je benieuwd hoe jij kan scoren met SEO in Dalfsen? Vraag een vrijblijvende quickscan aan! Eén van onze SEO-specialisten gaat vervolgens aan de slag met het in kaart brengen van jullie huidige website. Uit deze analyse rolt een rapport met technische punten, een zoekwoordonderzoek en een strategie. Dit rapport wordt toegelicht door één van onze accountmanagers, die persoonlijk langskomt om de kansen met jou te bespreken.

Starten we met samenwerken? Dan neemt jouw persoonlijke SEO-specialist contact met je op om samen een plan van aanpak te bepalen. Maandelijks word je via een rapportage op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Ook ontvang je maandelijks per mail een terugkoppeling van de werkzaamheden en ontwikkelingen. De SEO-expert van ons bureau belt ook regelmatig om actiepunten te bespreken of de resultaten toe te lichten. Zo blijven wij op de hoogte van jullie bedrijf en weten jullie precies wat er speelt! Regelmatig en goed contact is wat ons betreft dan ook de basis van een optimale SEO-campagne voor jouw bedrijf in Dalfsen!

Neem contact op

SEO specialist Dalfsen

Scoor ook met SEO

Geen enkele website wordt vanzelf gevonden op het internet. Wil jij jouw website permanent beter vindbaar maken op Google? 

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.