Gratis quickscan Bel met een expert

Warmtestore

 

Warmtestore Kampen is de grootste en meest gespecialiseerde haardenzaak van Nederland. Ongeveer 80% van de klanten bestelt een haard of kachel via de webshop. Voor de consumenten die hun aankoop liever niet online doen, is er de mogelijkheid om de 600m2 grote showroom in Kampen te bezoeken.

 

De uitdaging

Het primaire doel van Warmtestore is om het marketingbudget efficiënter in te zetten door, onder andere, met een lagere investering meer conversies te realiseren.

 

De oplossing

Allereerst is er op basis van verschillende KPI’s een onderscheid gemaakt tussen de top-presterende en minder-renderende kachels en haardtypes. Voor de overgebleven producten zijn de zoekwoorden met minimaal 50 klikken en 0 conversies, hoge kosten per conversie of een lage conversieratio onderbroken in de Search- en Shopping-campagnes. Voor de topproducten zijn de advertentieteksten, bodaanpassingen en advertentiegroepstructuren geoptimaliseerd, om zo optimale vindbaarheid en ROI’s te realiseren. Vanzelfsprekend zijn deze wijzigingen doorgevoerd in nauw overleg met de klant.

 

Resultaat

Direct na het doorvoeren van de optimalisaties en het onderbreken van de minder-renderende zoekwoorden is er een sterke positieve trend zichtbaar. Naast dat Warmtestore nu perfect vindbaar is op de best-presterende trefwoorden, zijn ook het aantal unieke leads met 153% gestegen én is de klikprijs met 76% gedaald. Belangrijker nog: het aantal conversies is met een verbluffende 210% toegenomen, terwijl Warmtestore per conversie nu gemiddeld 55% minder betaald!

Warmtestore Kampen

 

Wat zegt de klant?

Jeroen Hup van Warmtestore

“Na vele jaren de Google AdWords campagnes in eigen beheer te hebben uitgevoerd, hebben wij in 2008 B&S media Internetmarketing ingeschakeld om het beheer van deze AdWords campagnes over te nemen. Vrijwel direct na het geheel opnieuw opzetten van de AdWords campagnes stegen de bezoekersaantallen op onze website. Daarnaast vond er een veel grotere conversie plaats (een hoger percentage offerte aanvragen in verhouding tot het aantal kliks). Ook heeft B&S Media Internetmarketing vorig jaar een compleet nieuwe Magento webshop voor ons bedrijf gerealiseerd. Het hele proces van ontwikkeling tot oplevering is ons zeer goed bevallen. Voor ons staat B&S Media Internetmarketing voor: betrokkenheid, kwaliteit en professionaliteit. Het belang van persoonlijke betrokkenheid en persoonlijk overleg is recentelijk gebleken, nadat wij onze campagnes na een aantal jaren eens flink geïnventariseerd en uitgefilterd hebben. Hiermee besparen wij een hoop onnodige kosten, is de leadprijs gedaald en weten we dat de leads die we binnenkrijgen waardevol zijn. Wij zullen een ieder dan ook dit bedrijf ten zeerste aanbevelen!”

 

Wilt u ook betere resultaten?

Bent u benieuwd of er ook voor u betere resultaten te behalen zijn online? Maak dan vrijblijvend een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Geen enkele update van B&S Media meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Premier Google Partner
Microsoft Advertising Partner
Facebook Certified
Adcalls Partner
Leadinfo partner
Emerce100
Futy
Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 210 recensies
js_loader